Träning!

Idag hade jag, Sara och några av våra fantastiska valpköpare bokat hallen i Arninge. Danielle var där med M Koh Chang "Wille" och M Koh Tao "Sigge", Ewa med M Orion "Orion" och Cicci med M Nattviol "Ellongton". Temat för dagen var rallylydnad och agility. Rally är vi tvugna att träna lite då jag,Sara och Danielle har anmält oss till en rallytävling i februari! Agility måste man alltid träna för att det är så kul!

Hundarna var riktigt duktiga idag (utom Samson som var galet ofokuserad...). Synd att inte Ewa och Orion har anmält sig för de gjorde riktigt fina rundor på våran bana som bestod av nybörjarskyltar kryddad med några fortsättningsskyltar. Åttans frestelse som är min och Samsons akilleshäl var väl den enda skylten vi klarade av bra idag... Vi får se hur det går på tävlingen, jag är fruktansvärt opepp på rally nu....

Agilityn gick desto bättre, Myran börjar växa i kostymen och var jätteduktigt! Hon behöver dock träna lite hoppteknik!

Vi avslutade med en platsliggning och det är alltid lika kul med Samson, han ligger som en stenstod! Wille fuskade en gång men var väldigt duktig ändå, Nova gjorde sin första platsliggning och klarade den bättre än vad hennes matte trodde! Duktiga!

Vi hade en jättetrevlig stund i hallen och jag hoppas att detta blir en vana!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hanna » Mål 2015:  ”Låter som riktigt bra mål! Lycka till och kör hårt! :)”

  • Malin med Alvin » 2014:  ”Jag sa det till Frida på hundmässan jäklar vilka fina hundar det var på juniorkl..”

  • Elizabeth m Fleur » Jag ska berätta en hemlighet....:  ”Vilken söt JRT! Låter som ni kämpat på bra och fått fin utdelning. Känner igen d..”

  • Malin med Alvin » Ingen rast ingen ro!:  ”Stort grattis till duktiga Samson:)”

  • Malin med Alvin » Dagen då jag bara ville sluta med agility....:  ”Tycker inte du ska vara så hård mot dig själv agility är mycket svårare än vad m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln