Sommar....

De senaste dagarna har man verkligen känt att sommaren börjar närma sig (förutom i måndags då jag var ledig och regnet fullkomligt öste ner...). Skönt att Samson inte behöver vila längre så att man kan gå längre promenader. I helgen var det tävlingsledigt då jag jobbade mina första helgpass, fick verkligen jobba för de där småpengarna som kallas ob-tillägg, men det var roligt, väldigt oförutsägbart att jobba jour på en trauma och operationsavdelning. På söndagskvällen åkte jag och Sara till ssbk och tränade lite. Samson fick köra agility för första gången på sex veckor, han var så lycklig! Han fick träna lite kontaktfält och lite slalom. Vilda fick träna slalom, däck och kontaktfält. Blev inte så lång träning men är nöjd med båda hundarna. Gårdagens agilityträning blev lite improviserad då vår tränare var sjuk. Vi hade fyra övningar, två med hinder, tunnlar och slalom och sen platta tunnel och gungan. Körde Vilda på en hinderkombination och platta tunneln. Tveksamheter först på platta men sen kom hon igång och drog själv mot den, hoppas det sitter i! Samson fick köra den andra hinderkombinationen, vi behöver träna mer på självständigt slalom då han väljer att gå ur om inte jag följer med.... Nåt att jobba på! Vi byggde sedan en bana, en hopp 1. Vildisen var först ut och vi fick några småfel men jag är väldigt nöjd med hennes runda! Hon tog platta tunneln med. Samson kollade mkt på mig under rundan och missar då några hinder. Han var också väldigt trött så han är förlåten!

Nu väntar tävlingar på lördag i eskilstuna hopp och ag för Vilda. Den 29/5 är det inoff utställning i Gubbängen, då ställer vi och våra fantastiska valpköpare ut Nova, Toffe, Maya, Ophelia, Orion och Wille. Sen ska jag faktiskt damma av Samson med, bra träning om jag väljer att ställa ut honom officiellt senare i år. Det ska bli så roligt att ställa så många Myrvangshundar på samma gång! Jag tror vi kommer få en toppendag!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hanna » Mål 2015:  ”Låter som riktigt bra mål! Lycka till och kör hårt! :)”

  • Malin med Alvin » 2014:  ”Jag sa det till Frida på hundmässan jäklar vilka fina hundar det var på juniorkl..”

  • Elizabeth m Fleur » Jag ska berätta en hemlighet....:  ”Vilken söt JRT! Låter som ni kämpat på bra och fått fin utdelning. Känner igen d..”

  • Malin med Alvin » Ingen rast ingen ro!:  ”Stort grattis till duktiga Samson:)”

  • Malin med Alvin » Dagen då jag bara ville sluta med agility....:  ”Tycker inte du ska vara så hård mot dig själv agility är mycket svårare än vad m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln