Det regnar.... massor!

Sura lillgris Sura lillgris

Jag gillar inte regn, iallafall inte om jag måste vara ute... Nu sitter jag dock inne och kollar på regnet. Men jag ville ju gå ut och träna vovvarna lite. Får träna lite inne men det är svårt när man har liten plats.... Samson är sur idag med, han har varit jättetjurig mot Alwa hela dan så stackars Alwa har fått vara i hallen för att slippa lillgris tjurighetsattacker....  Mini är glad som vanligt=) 

 

Nehe kanske köra lite godissök här inne... Oj nu åska det med!!

Etiketter: vardag tankar

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hanna » Mål 2015:  ”Låter som riktigt bra mål! Lycka till och kör hårt! :)”

  • Malin med Alvin » 2014:  ”Jag sa det till Frida på hundmässan jäklar vilka fina hundar det var på juniorkl..”

  • Elizabeth m Fleur » Jag ska berätta en hemlighet....:  ”Vilken söt JRT! Låter som ni kämpat på bra och fått fin utdelning. Känner igen d..”

  • Malin med Alvin » Ingen rast ingen ro!:  ”Stort grattis till duktiga Samson:)”

  • Malin med Alvin » Dagen då jag bara ville sluta med agility....:  ”Tycker inte du ska vara så hård mot dig själv agility är mycket svårare än vad m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln