Katastroftankar.....

I somras tyckte jag att Samson såg stelnut i höger bakben, han var också bättre musklad på vänster bakben än höger. Var då hos en veterinär som inte tyckte det var så stor skillnad på bakbenen men som misstänkte att han kunde ha någon muskelinflammation. Jag vilade Samson en månad och han stod på rimadyl den tiden,mtyvärr blev ju inte vilan riktigt som den skulle då han efter två veckor blev illa biten över ryggen, fick infektion och behövde lägga in därn under huden. Då jag satte igång honom var det väldigt svårt att säga om det var någon skillnad. Vi körde igång med agilityn och han har gått väldigt bra sedan dess. Dock har jag tyckt att han efter vissa träningar sett ut att ha ont i sitt högra bakben, han har varit grinig efter träningarna. På träningarna och tävlingarna är det dock fullt ös av en hund som verkligen älskar agility. Då och då har Samson inte velat bli klappad av varken mig eller nån annan. Han har på vissa promenade dåsett missnöjd ut och gått bakom mig eller fått väldigt långsamt. Han har även varit grinig på morgonen och tex inte velat gå ut med min pappa då han var på besök. Så efter många om och men beställde jag tid hos veterinären, fick tid dagen efter. Hon klämde på honom och vi kunde snabbt konstatera att det var ryggen som var ont, nosslick och en bedjande blick om att sluta ta där bekräftade det. Vi fick en remiss till redog för vidare utredning. Veterinärens misstanke (dock utan rtg) var ev L7S1 eller spondylos. Genast sätter ju mina katastroftankar igång och jag har under dagen planerat Samsons pensionering (ja jag hade det lugnt på jobbet). Jag har googlat allt om spondylos och funderat på hur min arbetsmyra skulle klara sig utan sin älskade agility. Dessa galna katastroftankar kommer alltså utan att jag fått diagnos eller prognos..... Nu vill jag få en tid till Redog och utreda detta. Jag vill ha Samson hel. Min älskade terriergubbe!

På bilden ser vi M. Pyxis, den sista valpen som letar hem i våran p-kull. En glad, söt och snygg liten brud!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hanna » Mål 2015:  ”Låter som riktigt bra mål! Lycka till och kör hårt! :)”

  • Malin med Alvin » 2014:  ”Jag sa det till Frida på hundmässan jäklar vilka fina hundar det var på juniorkl..”

  • Elizabeth m Fleur » Jag ska berätta en hemlighet....:  ”Vilken söt JRT! Låter som ni kämpat på bra och fått fin utdelning. Känner igen d..”

  • Malin med Alvin » Ingen rast ingen ro!:  ”Stort grattis till duktiga Samson:)”

  • Malin med Alvin » Dagen då jag bara ville sluta med agility....:  ”Tycker inte du ska vara så hård mot dig själv agility är mycket svårare än vad m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln