Sista dagarna av min ledighet....

Efter att ha kämpat ett år med min vidareutbildning som förhoppningsvis blev klar förra veckan, har inte fått svar om magisteruppsatsen är godkänd än, så ska jag börja mitt nya jobb på måndag... Jag är grymt nervös! Nu har jag haft en vecka ledig och mest tränat hundarna, dock ska det bli ganska skönt att börja jobba igen och få lite lön... Jag har haft lite ångest för hur hundarna ska roas under tiden jag är på jobbet, det löste sig dock på ett bra sätt! Satte ut en annons på blocket, fick snabbt ett gäng svar varav ett par var intressanta. Så idag hade vi besök av en kvinna som bor här i närheten, jag fick genast ett gott intryck av henne. Hon ska nu komma och umgås med hundarna några timmar och rasta dem under dagen! Perfekt!

Hundarna fick vila igår, körde bara lite plattformsträning på kvällen. Idag har vi inte tränat något, vi tog en tur till Flaten på kvällen och sprang i skogen, pigga och glada hundar som verkligen njöt av att bara busa. Tycker dock att Samsons höger bakben inte ser bra ut, vi har ju en tid på bagarmossens djursjukhus snart, känns viktigt att kolla upp det så han håller nu när vi verkligen satsar på agilityn.

Valparna mår fint, måste fota dem nån dag nu när de fått ögon! Så det kommer lite bilder till hemsidan. Nova mår också bra, ingen feber har kommit tillbaka och man vågar pusta ut litegrann. Nya valpplaner smids också på Myrvang! Mer om detta då allt är bestämt, info kommer om inte alltför länge!

Som jag skrev tidigare är det vintercupen i agility på Norra Stockholms Hundcenter på lördag, kom förbi och kolla! Det är många duktiga hundar med.

Lägger till en bild från i somras, längtar verkligen till att snön försvinner och man kan gå ner till sjön och bada!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hanna » Mål 2015:  ”Låter som riktigt bra mål! Lycka till och kör hårt! :)”

  • Malin med Alvin » 2014:  ”Jag sa det till Frida på hundmässan jäklar vilka fina hundar det var på juniorkl..”

  • Elizabeth m Fleur » Jag ska berätta en hemlighet....:  ”Vilken söt JRT! Låter som ni kämpat på bra och fått fin utdelning. Känner igen d..”

  • Malin med Alvin » Ingen rast ingen ro!:  ”Stort grattis till duktiga Samson:)”

  • Malin med Alvin » Dagen då jag bara ville sluta med agility....:  ”Tycker inte du ska vara så hård mot dig själv agility är mycket svårare än vad m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln