Agility och rally!

 

Igår var det tisdag, tisdagar är en av mina absoluta favoritdagar. Då är det nämligen agilityträning! Igår var jag tidig till hallen, alltid trevligt att kunna sitta ner, prata och ta en kaffe. Sen körde jag ett litet pass rallylydnad med båda hundarna, Vilda fortsätter träna fotgåendet, tyckte faktiskt att det var bättre igår än tidigare. Samson tränar skyltar, jag är ganska nöjd med fotgåendet nu men svängarna är inte bra, han verkar ha helt glömt att han har en bakdel! Vi fortsätter nöta på det!

Denna termin har Sandra bestämt att vi ska köra olika teman på agilityn varje månad, temat i januari är bakombyten. Samsons och mina bakombyten har varit en halv katastrof (vi förlorade en andraplats i Fagersta pga det...) Så detta temat var som handen i handsken för oss. Igår så kändes det så bra med bakombytena, han har koll på var jag är och vi får inte dom snurrarna när han bara ser förvirrad ut!! Nu flyter det, vilken härlig känsla!!!! Vilda jobbar på bra, hon har inte samma hindersug som Samson vilket gör att jag som är van att köra honom blir lite ställd. Men hon tycker att det är kul och hon har faktiskt hajat bakombytena, hon ska få träna och mogna några månader innan hon startar, men jag har tron på att hon kommer att bli en liten stjärna, hon är snabb och vändbar! På slutet var hon dock rysligt trött, både rally och agility blev lite mycket för henne.

Ikväll kör jag två träningspass, först med Carro och sen med Sara och Danielle. (Danielle äger två av grabbarna från K-kullen!). Det blir bra! En helkväll med hundträning, jag kan knappast må bättre.

Den 1/2 är det inofficiell agilitycup på Norra Stockholms Hundcenter Samson ska starta agility och hopp. Den 8-9/2 är det officiell agility i sundsvall med dubbla klasser på både agility och hopp. Kom gärna och kolla agility är väldigt kul att titta på! Sen ryktas det om en inofficiell träningstävling i rally nästa månad, jag återkommer i frågan!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hanna » Mål 2015:  ”Låter som riktigt bra mål! Lycka till och kör hårt! :)”

  • Malin med Alvin » 2014:  ”Jag sa det till Frida på hundmässan jäklar vilka fina hundar det var på juniorkl..”

  • Elizabeth m Fleur » Jag ska berätta en hemlighet....:  ”Vilken söt JRT! Låter som ni kämpat på bra och fått fin utdelning. Känner igen d..”

  • Malin med Alvin » Ingen rast ingen ro!:  ”Stort grattis till duktiga Samson:)”

  • Malin med Alvin » Dagen då jag bara ville sluta med agility....:  ”Tycker inte du ska vara så hård mot dig själv agility är mycket svårare än vad m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln