Vilken helg de blev!

I helgen var jag i Norberg och tävlade. Dubbla hoppklasser på lördagen och dubbla agilityklasser på söndagen. Hade innan anmälningstiden gick ut velat om jag skulle ställa i strängnäs denna helg eller tävla ag. Det blev ag och det var tur! I lördagens hoppklasser var vi först etta, felfria och pinne (redan nu var jag nöjd med helgen) andra loppet gjorde Samson en liten extrakrok och jag gick ut i tron att vi fått en vägran. Då resultatet ropades upp visade det sig dock att det inte blivit någon vägran och vi blev tvåa med dagens andra pinne (vi blev slagna med 24 hundradelar, den lilla extrasvängen petade ner oss till en andraplats :) ). Nu kan vi starta hoppklass 2 om vi vill! Söndagen bjöd på agilityklass, där placerade vi oss som nummer tre och tog en agilitypinne. I dagens andra klass hoppade Samson kontaktfältet på balanshindret och vi fick fem fel i ett annat bra lopp. Samson har känts så fin hela helgen och vi har haft så kul! Hade aldrig i min vildaste fantasi trott att vi skulle komma hem med tre pinnar! Nästa tävling blir den 30/3 i strängnäs, jag startar nog hoppklass 1 där som vi är anmälda till, ska ta ett snack med min coach och se vad hon tycker med och sen satsar på att ta den sista agilitypinnen i ag1.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hanna » Mål 2015:  ”Låter som riktigt bra mål! Lycka till och kör hårt! :)”

  • Malin med Alvin » 2014:  ”Jag sa det till Frida på hundmässan jäklar vilka fina hundar det var på juniorkl..”

  • Elizabeth m Fleur » Jag ska berätta en hemlighet....:  ”Vilken söt JRT! Låter som ni kämpat på bra och fått fin utdelning. Känner igen d..”

  • Malin med Alvin » Ingen rast ingen ro!:  ”Stort grattis till duktiga Samson:)”

  • Malin med Alvin » Dagen då jag bara ville sluta med agility....:  ”Tycker inte du ska vara så hård mot dig själv agility är mycket svårare än vad m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln