Vintercupen!

Idag var det dags för andra tävlingen i österåkers bk's inofficiella vintercup. I första tävlingen diskade vi oss i agility (jag vet fortfarande inte hur och var men de spelar inte så stor roll ) och sen fick vi fem fel i hopp då han kom alldeles för fort in i slalomet. Nu behövde vi skaffa oss lite poäng för att kunna kvalificera oss till finaltävlingarna senare i vår.

Det hela inleddes med agilityklass, banan kändes inte så krånglig, bara a-hindret var med av balnshindren. Samson kändes helt ok i klassen, vi fick några vida svängar så vi tappade lite tid. Vi kom dock i mål med noll fel. Resultatet blev en helt ok tredjeplats! I stort sett nöjd men vill ha bättre svängar.

I hoppklass var banan lite krångligare, jag var rädd att diska mig redan efter två hinder då det var en liten krånglig sväng och stor risk att Samson bara skulle sticka från hinder två direkt till hinder fyra då fyran stod väldigt lockande till för en hund som har ett ordentligt hindersug. Denna sväng gick dock bra! Problemet kom i slalomet där Samson väljer att gå in på pinne nr tre.... Vi tar om och han går in fel igen, jag får backa ordentligt och tappar oceaner av tid men då tar han slalomet iallafall. Resten av banan funkade bra dock vida svängar igen! Nöjd med att bakombytet i tunneln funkade perfekt idag, skönt för de har funkat halvdant tidigare. Ingen framskjuten placering i hopp som sagt men ändå ganska nöjd med dagen!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hanna » Mål 2015:  ”Låter som riktigt bra mål! Lycka till och kör hårt! :)”

  • Malin med Alvin » 2014:  ”Jag sa det till Frida på hundmässan jäklar vilka fina hundar det var på juniorkl..”

  • Elizabeth m Fleur » Jag ska berätta en hemlighet....:  ”Vilken söt JRT! Låter som ni kämpat på bra och fått fin utdelning. Känner igen d..”

  • Malin med Alvin » Ingen rast ingen ro!:  ”Stort grattis till duktiga Samson:)”

  • Malin med Alvin » Dagen då jag bara ville sluta med agility....:  ”Tycker inte du ska vara så hård mot dig själv agility är mycket svårare än vad m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln