Jag har tagit helg!

I morse kl 7 tog jag helg, efter en lugn natt där vi både hann se friidrott, spela alfapet och lösa ett korsord så gick jag hem, ut med vovvarna och la mej och sov ett par timmar. Nu är vaken (nja) och kollar på 3 hundar som alla ska ha samma tennisboll. Har Alwa här idag med:) Alwas matte kommer nog snart hem, ska fråga henne om vi ska ta en skogstur sen. Jag va ute för någon timme sen men då började det förstår regna och åska.... Nu är vi inne och leker istället.

 

Minisen har börjat löpa... får se hur vi ska placera hundarna när hon går in i höglöp..... kan bli knivigt... Ja ja allt löser sej.

 

Vi ses i Gubbis på lördag! De börjar kl 10!!!=D

Etiketter: vardag utställning mini

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hanna » Mål 2015:  ”Låter som riktigt bra mål! Lycka till och kör hårt! :)”

  • Malin med Alvin » 2014:  ”Jag sa det till Frida på hundmässan jäklar vilka fina hundar det var på juniorkl..”

  • Elizabeth m Fleur » Jag ska berätta en hemlighet....:  ”Vilken söt JRT! Låter som ni kämpat på bra och fått fin utdelning. Känner igen d..”

  • Malin med Alvin » Ingen rast ingen ro!:  ”Stort grattis till duktiga Samson:)”

  • Malin med Alvin » Dagen då jag bara ville sluta med agility....:  ”Tycker inte du ska vara så hård mot dig själv agility är mycket svårare än vad m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln