RLDN Kawamos Jack My Cygnus

Idag åkte vi till Linköping för att starta för tredje gånge i rallylydnad. Egentligen skulle de vara dubbla klasser men tyvärr blev det bara en, det hade känts mkt bättre med två klasser men men... Samson kändes jättefin på uppvärmningen, jag var lite nervös, skulle vi klara att ta vårt tredje kvalificerande resultat och titeln RLDN? Väl inne åå banan gör jag en dundertabbe, vid starten säger jag "varsågod" vilket är Samsons frikommando och han studsar såklart framåt.... Hur jäla dum får man bli? Varför sa jag varsågod? Han kom iaf tillbaka och vi fortsatte, idag var det en del nosande på skyltar och känslan var inte alls bra.... Nu är ju jag lite pessimistisk också men jag var väldigt osäker på om de skulle räcka. Vid prisutdelningen så var de flera hundar som jag kände hade gjort en likvärdig runda som jag som inte blev godkända. Men när de ropat upp sista hunden som inte fått godkänt kunde jag pusta ut. Ekipage efter ekipage ropades upp och när jag fick mitt resultat blev jag förvånad, 91 p och domarkommentaren "trevligt ekipage". Va glad jag blev! Nu tror jag att vi kör fortsättningsklass med, hade ju inte tänkt att göra de först. Numera heter Samson RLDN Kawamos Jack My Cygnus!

Min fina vän Caroline Forsberg har gjort detta möjligt, så glad för att hon pushat mig, gett oss värdefulla råd och varit min vän i medgång och motgång!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hanna » Mål 2015:  ”Låter som riktigt bra mål! Lycka till och kör hårt! :)”

  • Malin med Alvin » 2014:  ”Jag sa det till Frida på hundmässan jäklar vilka fina hundar det var på juniorkl..”

  • Elizabeth m Fleur » Jag ska berätta en hemlighet....:  ”Vilken söt JRT! Låter som ni kämpat på bra och fått fin utdelning. Känner igen d..”

  • Malin med Alvin » Ingen rast ingen ro!:  ”Stort grattis till duktiga Samson:)”

  • Malin med Alvin » Dagen då jag bara ville sluta med agility....:  ”Tycker inte du ska vara så hård mot dig själv agility är mycket svårare än vad m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln