terrorterriers

Samson då han var liten Samson då han var liten

Ibland har jag två terrorterriers, de pockar på uppmärksamhet och de hoppar på min mage när jag ligger i soffan. Mini är även expert på att äta märgben i sängen trots att hon inte får! Just nu terroriserar de varandra:) 

 

Har en ledig dag idag, får besök av min kompis Isak. Samson är så förtjust i Isak! Ska se om jag kan få Isak att hålla Mini då jag ska försöka trimma henne, hon är ett monster att trimma!!! Samson är gudasnäll men Mini är en vildsint piraya! Men vi ska ju ställa ut den 28/5 så pälsen måste fixas till, nu har jag fått till ena sidan någorlunda så jag måste ju ta den andra med.....

 

Igår kändes som allt föll på plats lite med saker, Mini har börjat komma lite mera på inkallning, hon kan också lyssna på stanna. Samson tog apporten ur handen på mej med!=)

 

Nej nu ska jag dammsuga innan Isak kommer!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hanna » Mål 2015:  ”Låter som riktigt bra mål! Lycka till och kör hårt! :)”

  • Malin med Alvin » 2014:  ”Jag sa det till Frida på hundmässan jäklar vilka fina hundar det var på juniorkl..”

  • Elizabeth m Fleur » Jag ska berätta en hemlighet....:  ”Vilken söt JRT! Låter som ni kämpat på bra och fått fin utdelning. Känner igen d..”

  • Malin med Alvin » Ingen rast ingen ro!:  ”Stort grattis till duktiga Samson:)”

  • Malin med Alvin » Dagen då jag bara ville sluta med agility....:  ”Tycker inte du ska vara så hård mot dig själv agility är mycket svårare än vad m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln