Tidig morgon

Idag är jag ledig och uppe med tuppen. Sitter och väntar på att tåget med min mamma ska komma till centralen. Hon ska få nyckeln till sin nya lägenhet i Rimbo:D Mini trodde jag var knäpp när klockan ringde 5.50 och kollade bara upp med ena ögat och rullade sen runt på andra sidan och somnade om, Samson var däremot pigg och glad som han alltid är oavsett vilken tid på dygnet det är! 

 

Nu har jag och samson börjat den nya agilitykursen med! Det är så roligt, tyvärr förstördes det ite av ett barn som var med på kursen och inte alls hade någon kontroll på sin hund. Jag tycker inte att de känns helt bra att en 12-åring är med själv och går runt med hunden lös... de blev lite gruff mellan vissa hundar med vilket är synd!

 

Igår kväll tog jag och Kompisen Carro oss en tur till Hellasgården i Älta där hundarna fick bada lite, Samson är en liten säl! Han simmar och simmar!

 

Nej dags att springa till bussen!!

 

//Monica

 

Etiketter: vardag träning tankar

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hanna » Mål 2015:  ”Låter som riktigt bra mål! Lycka till och kör hårt! :)”

  • Malin med Alvin » 2014:  ”Jag sa det till Frida på hundmässan jäklar vilka fina hundar det var på juniorkl..”

  • Elizabeth m Fleur » Jag ska berätta en hemlighet....:  ”Vilken söt JRT! Låter som ni kämpat på bra och fått fin utdelning. Känner igen d..”

  • Malin med Alvin » Ingen rast ingen ro!:  ”Stort grattis till duktiga Samson:)”

  • Malin med Alvin » Dagen då jag bara ville sluta med agility....:  ”Tycker inte du ska vara så hård mot dig själv agility är mycket svårare än vad m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln