Ingen rast ingen ro!

Senaste helgerna har varir knökfulla med happeninga ( tur att jag bytt jobb och inte jobbar så mkt helg längre!) förra helgen åkte jag, Samson och Myran till Västerås för lite agility. Tre klasser agility oxh tre klasser hopp fördelat över två dagar. Det var kallt, lite blåsigt och glashalt i det blöta gräset.... Första dagen blev de två disk, en i hopp och en i agility. Ena disken var ganska onödig, Samson halkade i slalom och gick ur, så vi akulle tå tillbaka och ta om så tog han hela slalomet från fel håll. I dagens andra agilityklass så slog vi dock till med en nolla, klassvinst och vår första klass 2-pinne!! Nöjd med det! Natten tillbringades på ett vandrarhem på fullerö golfklubb som snälla Jenny fixat åt mig! Så skönt att slippa åka fram och tillbaka. Dag två blev det ett tiofelslopp, en disk oxh en nolla. Det var helgens sista lopp, Samson kändes trött och det märktes på tiden som inte räckte till pinne...

Denna helg debuterade vi i fortsättningsklass i rallyn, en debut som kunde ha gått mkt bättre... Jag tror jag värmde upp för länge för Samson kändes ointresserad på banan, enda gången han lyste upp var i åttans frestelser sär han va galet sugen på att ta en fårakinnsleksak... 57 poäng och ingen runda att vara stolt över, nya tag nästa helg och så ska jag försöka träna lite innan med...

Söndagen gick i agilityns tecken, tre klasser på haninge bk. Först agility, där vi nollar och vinner! Andra pinnen! Hopp a diskade vi osa i och i hopp b så var vi nolla till sista hindret där Samson på riktigt fulbyter bakom ryggen på mig och går förbi sista hindret! Surt men i stort sett nöjd med dagen! På eftermiddagen åkte vi till skogarna i Uppland, dags för spårprov. Samson började med att göra ett riktigt bra spårupptag men sen blev han ofokuserad, han var berörd av de hundar som ett par minuter innan vi gick spåret hade sprungit omkring precis där. Han samlade dock ihop sig och tog vinklarna bra, även återgången klarade han fint och bloduppehållet med. Vid skottet reagerade han men kom igång och spårade efter. Spåret tog en stund att gå men vi fick ett förstapris! Spårar utmärkt står det i domarprotokollet! Svea gick också öppen klass, hon fick ett andrapris, de mesta var bra men hon behövde hjälp tillbaka till spåret vid ngt tillfälle. Nova gick anlagsklass och tog verkligen revansch från förra försöket. Tretton minuter tog det! Duktig!

Det planeras lite valpar på myrvanngs med, mer info kommer :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hanna » Mål 2015:  ”Låter som riktigt bra mål! Lycka till och kör hårt! :)”

  • Malin med Alvin » 2014:  ”Jag sa det till Frida på hundmässan jäklar vilka fina hundar det var på juniorkl..”

  • Elizabeth m Fleur » Jag ska berätta en hemlighet....:  ”Vilken söt JRT! Låter som ni kämpat på bra och fått fin utdelning. Känner igen d..”

  • Malin med Alvin » Ingen rast ingen ro!:  ”Stort grattis till duktiga Samson:)”

  • Malin med Alvin » Dagen då jag bara ville sluta med agility....:  ”Tycker inte du ska vara så hård mot dig själv agility är mycket svårare än vad m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln