Pengarna rullar in...

Måste vara min turdag idag, först ringde min chef, jag trodde hon ringde för att jag har kollat mej runt på lite nya jobb, men hon ville ge mej mer lön Inte lite heller, hon gav mej 3500 om jag stannade kvar! Ja tack sa jag:D Sen skrapade jag triss och döm av min förvåning när jag vann 2000 kr!! Har aldrig vunnit så mkt! Bra dag idag!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hanna » Mål 2015:  ”Låter som riktigt bra mål! Lycka till och kör hårt! :)”

  • Malin med Alvin » 2014:  ”Jag sa det till Frida på hundmässan jäklar vilka fina hundar det var på juniorkl..”

  • Elizabeth m Fleur » Jag ska berätta en hemlighet....:  ”Vilken söt JRT! Låter som ni kämpat på bra och fått fin utdelning. Känner igen d..”

  • Malin med Alvin » Ingen rast ingen ro!:  ”Stort grattis till duktiga Samson:)”

  • Malin med Alvin » Dagen då jag bara ville sluta med agility....:  ”Tycker inte du ska vara så hård mot dig själv agility är mycket svårare än vad m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln