2760 vino tinto espanol...

Jag var och drack vin hos en kollega igår... Mkt trevligt men hela natten försvann ju när vi satt och snackade och hade trevligt. Klockan 7 i morse ramlade jag och hundarna hem:) Jag är dock pigg idag men ser inte fram emot att jobba natten inatt.... Skulle hellre ligga på soffan hemma med hundarna. Men bästa polarn Isak jobbar så det blir trevligt iofs. Var längesen vi jobbade ihop. Jag får väl sysselsätta mej hela natten så jag inte somnar:)

Etiketter: vardag kompisar jobb

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hanna » Mål 2015:  ”Låter som riktigt bra mål! Lycka till och kör hårt! :)”

  • Malin med Alvin » 2014:  ”Jag sa det till Frida på hundmässan jäklar vilka fina hundar det var på juniorkl..”

  • Elizabeth m Fleur » Jag ska berätta en hemlighet....:  ”Vilken söt JRT! Låter som ni kämpat på bra och fått fin utdelning. Känner igen d..”

  • Malin med Alvin » Ingen rast ingen ro!:  ”Stort grattis till duktiga Samson:)”

  • Malin med Alvin » Dagen då jag bara ville sluta med agility....:  ”Tycker inte du ska vara så hård mot dig själv agility är mycket svårare än vad m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln