Fullt hus!!

Idag är det trångt i lägenheten:) Svea, Nova och Alwa är här, o så mina egna förstås. Vi har det mysigt inne för det är tråkigt väder ute. Nu sover alla! Nova har smakat på min dörrmatta, den va tydligen helt ok.

 

Snart börjar agilitykursen för mej o Samson, ska bli roligt!! Vi har dock tränat dåligt i sommar så de känns lite ringrostigt. Kul ska de bli iaf, jag gillar ju Kickan som har kursen, hon är glad och trevlig!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hanna » Mål 2015:  ”Låter som riktigt bra mål! Lycka till och kör hårt! :)”

  • Malin med Alvin » 2014:  ”Jag sa det till Frida på hundmässan jäklar vilka fina hundar det var på juniorkl..”

  • Elizabeth m Fleur » Jag ska berätta en hemlighet....:  ”Vilken söt JRT! Låter som ni kämpat på bra och fått fin utdelning. Känner igen d..”

  • Malin med Alvin » Ingen rast ingen ro!:  ”Stort grattis till duktiga Samson:)”

  • Malin med Alvin » Dagen då jag bara ville sluta med agility....:  ”Tycker inte du ska vara så hård mot dig själv agility är mycket svårare än vad m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln