snart semester!

Japp, om ganska så exakt 2 veckor så går jag på semester! Känns skumt... men skönt! Ska åka iväg 3 veckor till Thailand! Vovvarna får vara hos mamma. Blir nice att vara borta och inte ha några måsten, bara va, sola, bada och ta en öl:) 

 

Hundarna har förälskat sej i Alwas BIA-bädd som är hemma hos mej nu, jag måste nästan köpa dem en egen... Får dock bli efter semestern, nu ska jag spara pengarna så jag har råd att köpa öl i Thailand...;) Nehe dags att ge sej iväg till centralen och möta mamsen som kommer hit idag!

 

Tjo!

Etiketter: vardag planer inköp

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hanna » Mål 2015:  ”Låter som riktigt bra mål! Lycka till och kör hårt! :)”

  • Malin med Alvin » 2014:  ”Jag sa det till Frida på hundmässan jäklar vilka fina hundar det var på juniorkl..”

  • Elizabeth m Fleur » Jag ska berätta en hemlighet....:  ”Vilken söt JRT! Låter som ni kämpat på bra och fått fin utdelning. Känner igen d..”

  • Malin med Alvin » Ingen rast ingen ro!:  ”Stort grattis till duktiga Samson:)”

  • Malin med Alvin » Dagen då jag bara ville sluta med agility....:  ”Tycker inte du ska vara så hård mot dig själv agility är mycket svårare än vad m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln