Samsons sista hopp1-lopp!

Tävlingar i Nynäs igen idag, varmare idag än igår men det fläktade lite tack och lov! Samson startade hopp klass 1 för sista gången, på Gotland i midsommar debuterar vi i tvåan. Han avslutade med bravur, klassvinst och våran femte hopp-pinne! Vi vann en pelargon och en liten påse foder! Vildisen gjorde ett fint lopp men valde att inte hoppa däcket utan hindret efter så det blev disk! Nu var jag peppad på att ta sista ag-pinnen i klass 1! Banan kändes som att den skulle passa oss och de gjorde den. Samson gjorde ett fint men lite långsamt lopp där vi tyvärr fick fem fel då han gick förbi ett hinder... Surt surt surt, men vi tar nya tag på Gotland. Vildisen flamsade i loppet då hon var toktrött, hon tog nummerskylten vid slalomet ocjh drog en repa. Hon roade iaf den lilla publik som kvar och även mej och domaren :) det bästa med detta var att jag fick tillbaka henne i rätt mode och kunde fortsätta loppet och då gick hon jättebra! Det är stor skillnad mot för bara några veckor sen då jag inte fick henne att jobba efter flams!

Då vi packat ihop grejerna så blir nitt namn uppropat av speakern och vi ska komma till sekreteriatet, vi hade fått hederspris av domaren för att hon gillade mitt sätt med hundarna! Vilket kul pris att få och jag är riktigt stolt!

Nu längtar vi till Gotland, de kommer bli så kul!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hanna » Mål 2015:  ”Låter som riktigt bra mål! Lycka till och kör hårt! :)”

  • Malin med Alvin » 2014:  ”Jag sa det till Frida på hundmässan jäklar vilka fina hundar det var på juniorkl..”

  • Elizabeth m Fleur » Jag ska berätta en hemlighet....:  ”Vilken söt JRT! Låter som ni kämpat på bra och fått fin utdelning. Känner igen d..”

  • Malin med Alvin » Ingen rast ingen ro!:  ”Stort grattis till duktiga Samson:)”

  • Malin med Alvin » Dagen då jag bara ville sluta med agility....:  ”Tycker inte du ska vara så hård mot dig själv agility är mycket svårare än vad m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln