Stockholm har blivit kallt....

Fast jag ska inte klaga, senaste dagarna har varit riktigt sköna:) Igår var jag och samson på kantarellkurs med Kickan som vi gick agilityhandlingskurs för i våras. Jag gillar henne, jag tycker hon verkar ha en sund inställning till hund och så är hon glad, en gladhet som smittar av sej! Hon kände igen oss sen handlingen med och sånt är ju alltid kul. Fröken Smilla en lite tjeckisk råtthund (jag kan inte stava de riktiga namnet!) som var på kursen gick vi blodspår med också förra hösten. Det var kul iallafall, och jag tror nog att Samson ska haja detta med. Han är ju rätt duktig på nosarbete och gillar att jobba! Den 25e oktober börjar vi agilitykurs med, med Kickan de med! De ser vi fram emot!!

 

Mini har jag beställt tid åt hos Svante Frisk som ska trimma henne, undra om de ringer efter 5 min och ber mej hämta henne då hon är ett riktigt litet monster att trimma.... blir intressant!

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hanna » Mål 2015:  ”Låter som riktigt bra mål! Lycka till och kör hårt! :)”

  • Malin med Alvin » 2014:  ”Jag sa det till Frida på hundmässan jäklar vilka fina hundar det var på juniorkl..”

  • Elizabeth m Fleur » Jag ska berätta en hemlighet....:  ”Vilken söt JRT! Låter som ni kämpat på bra och fått fin utdelning. Känner igen d..”

  • Malin med Alvin » Ingen rast ingen ro!:  ”Stort grattis till duktiga Samson:)”

  • Malin med Alvin » Dagen då jag bara ville sluta med agility....:  ”Tycker inte du ska vara så hård mot dig själv agility är mycket svårare än vad m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln