Hiss eller diss.....?

Jag vet inte riktigt om jag ska vara nöjd eller inte med helgens tävlingar i Härnösand... Med Vilda är jag missnöjd, det är jag säker på, på fem starter bara flippade hon ur i alla... Jag trodde vi kommit förbi de där men tydligen inte, suck! Jag vet inte hur jag ska göra, ska vi fortsätta träna eller strunta i det?

Samson debuterade i agilityklass 2, i första loppet fick vi fem fel på slalom, ett helt ok lopp i övrigt. Andra agilityklassen var svårare, de loppet gick bra men Samson krockade med kanten på tunneln, fick ta ett steg bakåt och fick fem fel för vägran... Sura fem fel.... Vi kom trea i loppet iaf, så jag borde vara nöjd då många fick fel eller disk... Sista loppet för dagen var i lagklass, vårt lag skulle debutera, det loppet är jag så sjukt nöjd med! Samson var helt fantastisk att köra, noll fel! Tyvärr så diskade sig laget men det loppet kan jag leva länge på, synd att det inte finns på film....

Söndagen bjöd på hoppklass, första loppet fick vi lite kommunikationsmissar och diskade oss. Lopp två gick väldigt bra men tyvärr fem slalomfel, en töntig fjärdeplats blev resultatet. Lagklassbanan var ingen lek med flera fällor och lockande tunnelöppningar! Vi lyckades ta oss igenom det loppet med fem fel! Det var inte många som gjorde de aå det är jag väldigt nöjd med!

Så jag är väl ganska nöjd men less på fem fel nu, nästa gång ska jag nolla!

Vi har en kille kvar i q-kullen som letar nytt hem, vi kallar honom farbron. Han säljs lite billigare då han har ett litet underbett. Hör av er vid intresse!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hanna » Mål 2015:  ”Låter som riktigt bra mål! Lycka till och kör hårt! :)”

  • Malin med Alvin » 2014:  ”Jag sa det till Frida på hundmässan jäklar vilka fina hundar det var på juniorkl..”

  • Elizabeth m Fleur » Jag ska berätta en hemlighet....:  ”Vilken söt JRT! Låter som ni kämpat på bra och fått fin utdelning. Känner igen d..”

  • Malin med Alvin » Ingen rast ingen ro!:  ”Stort grattis till duktiga Samson:)”

  • Malin med Alvin » Dagen då jag bara ville sluta med agility....:  ”Tycker inte du ska vara så hård mot dig själv agility är mycket svårare än vad m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln