Avelstik....?

Avelstik? Avelstik?

Mamma har nog bestämt sej, inga fler utställningar för tant Tallulah... Hon får nog vara avelstik i fortsättningen. Det är nog lika bra, hon trivs ju med att vara hemma o lulla på:) Hon ska bara knäröntgas, förhoppningsvis nästa vecka, Samson med. Hoppas det ser fint ut! 

 

Idag har jag lagt 2 korta släpspår till vovvarna, både spårade klockrent, det var eg alldeles för kort för Samson men vi har ju inte spårat på ett tag så vi körde lite mjukstart. På måndag hoppas jag kunna lägga lite blodspår ute i Rimbo åt alla hundarna. Måste köra anlagsklassen på samson snart, vill ju kunna gå öppen klass och se om han kan lyckas att bli Sevch:) Nån titel ska han väl ha!! Vi är med på en Ag-kurs i okt med!! Ska bli kul, jag var på en handlingskurs med Kickan i våras och hon verkade riktigt bra!!

 

På söndag drar vi till Askersund o ställer, håll tummarna för oss, och är det nån som är där, kom gärna fram o prata!!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hanna » Mål 2015:  ”Låter som riktigt bra mål! Lycka till och kör hårt! :)”

  • Malin med Alvin » 2014:  ”Jag sa det till Frida på hundmässan jäklar vilka fina hundar det var på juniorkl..”

  • Elizabeth m Fleur » Jag ska berätta en hemlighet....:  ”Vilken söt JRT! Låter som ni kämpat på bra och fått fin utdelning. Känner igen d..”

  • Malin med Alvin » Ingen rast ingen ro!:  ”Stort grattis till duktiga Samson:)”

  • Malin med Alvin » Dagen då jag bara ville sluta med agility....:  ”Tycker inte du ska vara så hård mot dig själv agility är mycket svårare än vad m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln