P-kullen har blivit stora!

Var hos Sara igår kväll och kikade på valparna i p- kullen. Nu har de blivit stora! De är fem veckor gamla nu och kan alltså flytta om tre veckor ( är nån sugen på en jrt-valp hör av er!) två stycken, en tik och en hane stannar nog inkenneln men då på foder hos någon aktiv fodervärd. Hoppas vi har samma tur som vi haft innan på våra fodervärdar, men dee tror jag vi har! Jag tycker valparna ser bra ut men ska ge det till nästa vecka innan jag kollar riktigt ordentligt och ger min åsikt till Sara om vilka jag tycker ska stanna i kenneln.

I tisdags var jag och Vilda med på en tematimme i agility. Temat denna timme var starter, det var välbehövligt! En mkt bra och rolig timme med en pigg Vilda. För henne räcker det nog med max en timmes träning uppdelat på korta små pass och vila. Hon fick sedan vila på agilityträningen. På agilityn fortsatte vi på månadens tema serpentiner. Samson köpte det inte riktigt från början men efter ett tag var det som att det lossnade! När vi körde bana var han som en dröm att köra, tyvärr glömde jag banan efter hinder 15 så jag förstörde lite, men den känslan vi hade i det loppet var grym! Nu är vi väldigt tävlingssugna.

Planeringen framöver ser ut så här:

1/3 nationell utställning Sollentuna, Vilda och Mace

2/3 Vintercupen Arninge, Samson startar

8/3 Int utställning strängnäs Vilda (Mace?)

23/3 debut i rallylydnad med samson och svea i flen?

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hanna » Mål 2015:  ”Låter som riktigt bra mål! Lycka till och kör hårt! :)”

  • Malin med Alvin » 2014:  ”Jag sa det till Frida på hundmässan jäklar vilka fina hundar det var på juniorkl..”

  • Elizabeth m Fleur » Jag ska berätta en hemlighet....:  ”Vilken söt JRT! Låter som ni kämpat på bra och fått fin utdelning. Känner igen d..”

  • Malin med Alvin » Ingen rast ingen ro!:  ”Stort grattis till duktiga Samson:)”

  • Malin med Alvin » Dagen då jag bara ville sluta med agility....:  ”Tycker inte du ska vara så hård mot dig själv agility är mycket svårare än vad m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln