Inoff!

Idag var det dags för inofficiell utställning på gubbängsfältet anordnad av pudelklubben. Det brukar vara en trevlig utställning och så var det även idag! Vi var ett gäng Myrvangare. Jag skulle ställa Samson, Sara pch Nung Nova och Myrvang Phoenix "Toffe", Danielle kom med Myrvang Koh Chang "Wille", Anna med Myrvang Ophelia "Offa", Ubbe och Linda med Myrvang Pleiades "Maya". Det var jättekul att ha så många samlade, jag blir helt bubbligt lycklig av att träffa våra fantastiska valpköpare!

Först ut i ringen idag var Toffe, hans utställningsdebut, Nung visade det lilla odjuret galet bra. Han gick som värsta champinjonhunden i ringen! Duktiga Toffe!! Han fick Hp, sen var det Mayas tur att göra debut, hennes husse Ubbe visade henne fint till ett Hp! I bästa valp drog Toffe det längsta strået och blev BIR. I vuxenklass hanar var det Samson, Wille och en till hanhund. Samson var först ut, han som tycker utställningar är galet tråkiga visade sig från sin starka sida idag. Han gick och stod väldigt fint! Wille var näst på tur, han rör sig som alltid trevligt och visar sina fina kvaliteer. I kk blev Samson etta med Hp och Wille tvåa, också med Hp! I tikklass var det Nova och Offa, Nova är ju inte heller något fan av vänstervarvande men hon gör det hon ska och det är en snygg hund! Offa är överlycklig i ringen och vill helst studsa! Så söt är hon. Nova blev etta och Offa tvåa, båda med Hp! I finalen blev Samson BIR och Nova BIM! Jag är lite extra nöjd med att min hund slog min lillasysters hund som dessutom är SEUCH ;) i gruppfinalen blev både Toffe och Samson slagna av snygga amstaffs, det var dåligt med terriers idag så de var bara två raser representerade i grupp 3. Så vi blev BIG -2, eller sist i gruppfinalen om man hellre vill det :)

Vi hade en väldigt trevlig dag i Gubbis idag! Tack till alla våra valpköpare, ni är bäst!!!!!!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hanna » Mål 2015:  ”Låter som riktigt bra mål! Lycka till och kör hårt! :)”

  • Malin med Alvin » 2014:  ”Jag sa det till Frida på hundmässan jäklar vilka fina hundar det var på juniorkl..”

  • Elizabeth m Fleur » Jag ska berätta en hemlighet....:  ”Vilken söt JRT! Låter som ni kämpat på bra och fått fin utdelning. Känner igen d..”

  • Malin med Alvin » Ingen rast ingen ro!:  ”Stort grattis till duktiga Samson:)”

  • Malin med Alvin » Dagen då jag bara ville sluta med agility....:  ”Tycker inte du ska vara så hård mot dig själv agility är mycket svårare än vad m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln