Galet bra helg!

Igår åkte vi som sagt ut till Carro och hennes man Fredrik. Vi tog bussen ut och Carro hämtade upp oss på busshållplatsen. Vi tog en kaffe då vi kom till Carro, va ett tag sen vi sågs så vi hade mkt att prata om (det har vi iofs alltid:) ) sen tog vi med oss alla hundarna på en lång promenad i skogen, skönt väder ute, vi träffade hästar ute och det blev en väldigt trevlig promenad. Sen var planen att vi skulle träna lite, men vi fikade igen, tog fram rödvinet och snackade så mkt att tiden bara flög iväg! Vi struntade i träningen och åt middag istället. Det blev grillat till middag, mkt bra! Lördagskvällen blev lång och trevlig! Vi pratade om roliga saker, jobbiga saker, tråkiga saker, drack massor av rödvin och vi satt in på småtimmarna och myste. Då tog vinet slut och vi gick och la oss. Idag sov vi länge, åt en lång och god frukost. På eftermiddagen åkte vi till hundcentret. Vi satte upp lite slalomövningar och gungan för att träna kontaktfält. Alla hundarna gick väldigt bra idag! Sen satte vi upp hoppbanan från Häverö bk förra året, det var den tävlingen jag och Carro gjorde våran agilitydebut på (då diskade vi oss). Idag kändes den banan ganska lätt, kul att man gör framsteg! Det är en riktig springbana, så det blev bra träning för oss mattar med! Det bästa med dagen vara att Vilda nästan felfritt tog sig igenom banan, dessutom med en bra attityd! Nu hoppas jag kunna starta henne snart :)

Tack bästa Carro för en underbar helg!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hanna » Mål 2015:  ”Låter som riktigt bra mål! Lycka till och kör hårt! :)”

  • Malin med Alvin » 2014:  ”Jag sa det till Frida på hundmässan jäklar vilka fina hundar det var på juniorkl..”

  • Elizabeth m Fleur » Jag ska berätta en hemlighet....:  ”Vilken söt JRT! Låter som ni kämpat på bra och fått fin utdelning. Känner igen d..”

  • Malin med Alvin » Ingen rast ingen ro!:  ”Stort grattis till duktiga Samson:)”

  • Malin med Alvin » Dagen då jag bara ville sluta med agility....:  ”Tycker inte du ska vara så hård mot dig själv agility är mycket svårare än vad m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln