Tappat lusten....

Efter att ha startat två rallytävlingar i fortsättningsklass med dåliga resultat, tror jag att vi slutar med rallyn. Vi har ju bara haft det som ett litet tidsfördriv vid sidan om agilityn. Vi har vårat RLDN och jag tror det får räcka... Jag har inte lusten att träna rally, Samson tycker det är rätt trist och det känns som att agilityn ska prioriteras. En kommentar På min fb efter våran andra start om hur dåliga vi var är också en orsak till att jag funderar på att stryka oss från de två tävlingar vi är anmälda till...jag trodde inte jag brydde mig om sånt, men tydligen la jag mer vikt vid det än jag trodde... Jag bestämmer mig helt imorrn.... Men det lutar åt att det är sluttävlat.

De blir inga vintervalpar heller, vi fick inte till någon parning mellan Mini och Samson, trist, men vi försöker ta en andra kull på Mini i vår istället...

Nu startar en intensiv period med utställningar, nu såhär i lågsäsong! Den 30/11 drar vi till Växjö, vi ställer Myran i valpklass, Toffe och Maya i junkl och Nova i championklass. Helgen efter är det terrierklubbens utställning i Sollentuna, Myran i valpklass, Toffe (o Maya?) i juniorklass. Den 14-16/11 är set norsk och nordisk vinnare i Lillestrøm, Myran är valp på norsk vinnare på fredagen, Toffe och Maya går i jubiorklass, på nordisk vinnare debuterar Myran som junior! Då går såklart Toffe och Maya med. Lördagen tävlar jag o Samson agility, debut utomlands :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hanna » Mål 2015:  ”Låter som riktigt bra mål! Lycka till och kör hårt! :)”

  • Malin med Alvin » 2014:  ”Jag sa det till Frida på hundmässan jäklar vilka fina hundar det var på juniorkl..”

  • Elizabeth m Fleur » Jag ska berätta en hemlighet....:  ”Vilken söt JRT! Låter som ni kämpat på bra och fått fin utdelning. Känner igen d..”

  • Malin med Alvin » Ingen rast ingen ro!:  ”Stort grattis till duktiga Samson:)”

  • Malin med Alvin » Dagen då jag bara ville sluta med agility....:  ”Tycker inte du ska vara så hård mot dig själv agility är mycket svårare än vad m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln