Upp som en sol....

Idag var det dags för hoppklass x2 i söråker. Bana ett verkade helt ok, inga jättesvårigheter men några linjer som inte var helt självklara. Allt började bra men efter första tunneln kommer han ut med så hög fart, jag missar att fånga upp honom och han går förbi slalomingången, på andra försöket får vi dock ett bra slalom, sen blir jag lite otydlig och han missar en tunnel, tio fel sammanlagt men han kändes fin. Direkt i mål får vi en kommentar av en för mig okänd person "bra kört!", kul, det värmde att höra de.i klass b är banan spegelvänd från klass a, det kändes som att de banan passade oss perfekt. Men vad gör hunden? Han tycker att hinder nummer nio ser fantastiskt roligt ut och tar det efter nr 3, disk.... Suck! Vi kör resten av banan och det är nog de bästa lopp vi någonsin gjort, allt funkar och det känns så lätt!

Vi har tagit vår första agilitypinne i helgen, jag borde verkligen inte vara bitter men jag är det..... Iallafall litegrann....

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hanna » Mål 2015:  ”Låter som riktigt bra mål! Lycka till och kör hårt! :)”

  • Malin med Alvin » 2014:  ”Jag sa det till Frida på hundmässan jäklar vilka fina hundar det var på juniorkl..”

  • Elizabeth m Fleur » Jag ska berätta en hemlighet....:  ”Vilken söt JRT! Låter som ni kämpat på bra och fått fin utdelning. Känner igen d..”

  • Malin med Alvin » Ingen rast ingen ro!:  ”Stort grattis till duktiga Samson:)”

  • Malin med Alvin » Dagen då jag bara ville sluta med agility....:  ”Tycker inte du ska vara så hård mot dig själv agility är mycket svårare än vad m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln