Dags att uppdatera!

Det är ett tag sen jag skrev ett inlägg och det har ju hänt lite! Den 8/11 var det dags för terrierklubbens höstutställning i Sollentuna, nära och bra! Vi ställde Myran i valpklass och Toffe, Maya och Offa i juniorklass. Myran blev bästa tikvalp med Hp och sen blev hin BIM-valp. Toffe vann juniorklassen med exc, tyvärr inget Ck denna gång. Maya blev tvåa i sin klass med Exc och Ck, dock oplacerad i bästa tik. Offa fick ett Very Good men placerade sig sen först av vg-hundarna på en bra fjärdeplats i klassen! Nöjd med dagen verkligen!

Veckan efter var det dags för Norsk och Nordisk Vinnare i Lillestrøm! Vi packade bilen full av folk och hundar (den tänkta takboxen passade i te på bilen...). Men vi fick bra med plats ändå. Vi hittade även fram till hotellet som låg vid Gardermoen. På fredagen var det Norsk Vinnare, myran kom trea i valpklass, Toffe fick Exc och blev trea i juniorklass, Maya fick Vg och Nova fick exc och Ck. Inga titlar vann vi men vi är jättenöjda med resultaten, konkurrensen var stenhård! På lördagen hade vi utställningsvila men jag och Samson skulle tävla agility. Efter lite förvirring där jag hade strulat till det med klasserna (i norge heter small liten och large stor, vilket gjorde att jag trodde klasserna hade omvänd ordning mot vad de hade...) Vi hade dock gott om tid ändå, vi började med agility, banan var inte jättesvår men hade några fällor. Samson var dock helt fantastisk att köra, så lyhörd. Jag tappade bort mig i mitten nånstans, var inte säker på om jag tagit rätt hinder, det gick inte att höra domarens visselpipa i hallen... Jag såg dock att domaren följde med i resten av klassen så jag hoppades att vi nollat. När resultaten kom upp hade vi inte bara nollat utan vi hade även den näst snabbaste tiden! Vi kom tvåa och tog en norsk pinne! Hade jag fått räknat den hemma hade vi varit i trean nu! I hoppklassen som gick av stapeln många timmar senare blev det bara massa strul, Samson var flamsig och jag bara skrattade, vi diskade väl oss ca 10 ggr på den banan. Samsons uppfödare var också på plats och kollade! Jättekul!

På söndagen var det norsk vinnare, Myrans debut officiellt! Men först ut var Toffe, han fick åerigen exc och placerade sig i klassen! Myran fick exc men blev oplacerad, Maya vg. Nova fick också exc i championklass! Väldigt bra resultat denna helg då motståndet nästan var svårast möjliga!

Vi packade in oss i bilen och åkte de dryga milen hemåt efter en helg som var trevlig och intensiv! Vi passade på att bestämma oss för att åka på Euro DogShow som går av stapeln nästa år i september på samma plats! Hotellet är bokat!

Nästa happening för oss blir Stora Stockholm 13-14/12. Jag håller som bäst på att planera våran rasmonter. Vi ses väl där?

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hanna » Mål 2015:  ”Låter som riktigt bra mål! Lycka till och kör hårt! :)”

  • Malin med Alvin » 2014:  ”Jag sa det till Frida på hundmässan jäklar vilka fina hundar det var på juniorkl..”

  • Elizabeth m Fleur » Jag ska berätta en hemlighet....:  ”Vilken söt JRT! Låter som ni kämpat på bra och fått fin utdelning. Känner igen d..”

  • Malin med Alvin » Ingen rast ingen ro!:  ”Stort grattis till duktiga Samson:)”

  • Malin med Alvin » Dagen då jag bara ville sluta med agility....:  ”Tycker inte du ska vara så hård mot dig själv agility är mycket svårare än vad m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln