Helgen bestod av trimning!

Denna helg har haft ett tema, trimning! Jag började igår med att trimma Myrvang Mea Culpa "Luna". Hom hade väldigt mycket päls och var inte alls imponerad av mig då jag trimmade henne! Det fanns en fin liten hund därunder all päls iallafall. Idag trimmade jag min egen Samson som jag eventuellt kommer damma av och ställa ut i Norge i maj då vi ska dit. Efter Samson trimmade jag Raaw No Surrender "Mini", Mini som förra året fick flytta från mig till sin underbara foderfamilj, där får hon leva som den prinsessa hon vill och förtjänar att vara. Älskade Mini, saknar henne men jag vet hur bra hon har det med sin familj. Mina hade jättemycket päls och är inte världens lättaste hund att trimma men hon blir alltid superfin eftr trimningen. Sist trimmade jag Algrafs Tsunami Bella "Bella". Vpran ryska inport som visade sig tyvärr ha patellaluxation. Hon bor nu med en fanatastisk familj här i Stockholm. Bella står för championatet så vi ska ställa ut henne på terrierklubbens utställning den 1/3.

Vi har även träffat Myrvang Nerine "Molly" i helgen, ett yrväder (som hela n-kullen) som är väldigt trevlig! Lite valpspekulanter har också varit på besök. Helgen har ju också innehållit två skidstafetter som slutade väldigt bra :)

En bra helg mao!

På bilden nedanför ser vi världens roligaste hund in action: MINI!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hanna » Mål 2015:  ”Låter som riktigt bra mål! Lycka till och kör hårt! :)”

  • Malin med Alvin » 2014:  ”Jag sa det till Frida på hundmässan jäklar vilka fina hundar det var på juniorkl..”

  • Elizabeth m Fleur » Jag ska berätta en hemlighet....:  ”Vilken söt JRT! Låter som ni kämpat på bra och fått fin utdelning. Känner igen d..”

  • Malin med Alvin » Ingen rast ingen ro!:  ”Stort grattis till duktiga Samson:)”

  • Malin med Alvin » Dagen då jag bara ville sluta med agility....:  ”Tycker inte du ska vara så hård mot dig själv agility är mycket svårare än vad m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln