Gotland!

I torsdags steg vi upp tidigt och satte av mot Gotland! Jag Carro och Sara från min träningsgrupp skulle åka till Klintehamn och tävla i fyra dagar. Jag hade bara Samson med mig för Vilda började såklart löpa i tisdags och att tävla en hormonell Vilda är liksom ingen mening.... Vi hade hyrt ett hus i Fröjel ca fyra km från tävlingsplatsen. Vi hittade fram till huset och möttes av ägarna som var väldigt trevliga, hjälpsamma och tillmötesgående. När vi lastat av var det dags att åka till tävlingsplatsen då vi skulle tävla lite inoff redan första dagen. Vi satte upp vårat tält och kollade lite på lagen, Sara fick sin hund Önska inmätt eftersom de var deras debut i agility! Inoffen började med agility, en inte helt lätt men heller inte jättesvår bana, Samson gick bra men drar mot fel tunnelingång och när jag får stopp på honom har han hunnit sticka in nosen i tunneln.... Disk! Både Carro och Kaj och Sara och Önska gjorde fina rundor där där de båda var riktigt nära att ta sig runt utan disk, men tyvärr diskade vi oss alla tre. Om man nu tyckte att agilityn var knivig så var det ingenting mot hoppbanan, den var riktigt trixig och jag hade inga förhoppningar om att komma runt! Men vi lyckades som ett av fyra ekipage att ta oss runt med tio fel! Så nöjd!

På midsommarafton var det dags för officiella klasser, vi skulle debutera i hopp 2 och försöka ta sista agilitypinnen! I agilityn fick vi tio fel pga lite slalomtrassel och nån rivning. I hopp fick jag fem fel rätt tidigt, tappade motivationen och vi diskade oss. Dagens glädjeämne var Carros och Kajs vinst och första pinne i agility! Så roligt!

Dag två gjorde vi ett riktigt dåligt agilitylopp där vi inte kommunicerade, disk! Hopploppet var en rolig bana där Samson tyvärr tog fel hinder, men annars kändes loppet bra! Återigen vinner Carro och Kaj hoppklassen med sin andra pinne!

Sista dagen, sista chansen att att få med sig några meriter hem till fastlandet! Vi tog den chansen! Ett väldigt bra agilitylopp resulterade i en andraplats, pinne och uppflytt! Agilityklass två, here we come! Så vi fick med oss en fin rosa rosett från Klintehamn.

Tack brudar för en supertrevlig helg!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hanna » Mål 2015:  ”Låter som riktigt bra mål! Lycka till och kör hårt! :)”

  • Malin med Alvin » 2014:  ”Jag sa det till Frida på hundmässan jäklar vilka fina hundar det var på juniorkl..”

  • Elizabeth m Fleur » Jag ska berätta en hemlighet....:  ”Vilken söt JRT! Låter som ni kämpat på bra och fått fin utdelning. Känner igen d..”

  • Malin med Alvin » Ingen rast ingen ro!:  ”Stort grattis till duktiga Samson:)”

  • Malin med Alvin » Dagen då jag bara ville sluta med agility....:  ”Tycker inte du ska vara så hård mot dig själv agility är mycket svårare än vad m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln