P-kullen!

Idag var jag en snabbis hemma hos Sara och tittade på p-kullen som har blivit tre veckor, nu ramlar de omkring i valplådan och är otroligt söta! De har börjat busa med varandra med, nu är de ganska underhållande att titta på. Tänk att de redan är tre veckor, tiden går galet fort... Snart dags att hitta nya hem åt dom.

Imorrn blir det lite inofficiell agility för mig och Samson, ska bli kul att se hur vi sköter oss då träningen har känts väldigt bra! Vildisens agilityträning i tisdags gav lite mer att önska om det inte var godissök vi tränade. Hon var loj, ofokuserad och letade mest efter godis på planen... Med lite köttbullar fick vi iallafall till en bra runda på slutet. Hoppas hon är kite mer taggad på tisdag, hon är ju snabb och vändbar och kan nog bli bra men allt behöver falla på plats i hennes lilla huvud!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hanna » Mål 2015:  ”Låter som riktigt bra mål! Lycka till och kör hårt! :)”

  • Malin med Alvin » 2014:  ”Jag sa det till Frida på hundmässan jäklar vilka fina hundar det var på juniorkl..”

  • Elizabeth m Fleur » Jag ska berätta en hemlighet....:  ”Vilken söt JRT! Låter som ni kämpat på bra och fått fin utdelning. Känner igen d..”

  • Malin med Alvin » Ingen rast ingen ro!:  ”Stort grattis till duktiga Samson:)”

  • Malin med Alvin » Dagen då jag bara ville sluta med agility....:  ”Tycker inte du ska vara så hård mot dig själv agility är mycket svårare än vad m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln