Agilitypinne!

Idag har vi tagit våran första pinne i agilityklass! Vi har en pinne i hoppklass men i agility har vi inte riktigt fått till det, vi har iofs bara gjort två officiella starter som båda slutat med disk. I dagens första klass hade jag en hund som kändes väldigt pigg och alert! Loppet började jättebra men vid hinder åtta fick vi lite strul och jag trodde jag drog på mig en vägran. Sen gick resten av banan bra, liten kommunikationsmiss vid slalomet men de löste sig. I mål var jag rätt så nöjd trots att jag var säker på att jag fått en vägran. När resultatlistan kom upp skulle jag kolla om man iaf hade blivit placerad då många hade fått en del fel på banan. Döm av min förvåning då jag såg att jag vunnit, fått noll fel och tagit vår första agilitypinne!

I nästa klass strulade jag vid ett hinder och visade inte riktigt Samson vart han skulle så där diskade vi oss tyvärr.., men jag är så nöjd ändå! Imorrn kör vi två hoppklasser!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hanna » Mål 2015:  ”Låter som riktigt bra mål! Lycka till och kör hårt! :)”

  • Malin med Alvin » 2014:  ”Jag sa det till Frida på hundmässan jäklar vilka fina hundar det var på juniorkl..”

  • Elizabeth m Fleur » Jag ska berätta en hemlighet....:  ”Vilken söt JRT! Låter som ni kämpat på bra och fått fin utdelning. Känner igen d..”

  • Malin med Alvin » Ingen rast ingen ro!:  ”Stort grattis till duktiga Samson:)”

  • Malin med Alvin » Dagen då jag bara ville sluta med agility....:  ”Tycker inte du ska vara så hård mot dig själv agility är mycket svårare än vad m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln