Drammen, slalomutmaning och q-kullen!

I fredags åkte jag och Sara till Drammen, med oss hade vi Vilda, Nova och Toffe. Väl framme i Drammen checkade vi in på en väldigt bra hotell, kvällsmat ingick så vi fick taco-buffe när vi kom fram, och den ingick i priset. Nice! Jenny (som har kennel Beatbox) och hennes sambo Dennis kom ungefär i samma veva som oss. På lördagen var det terrierklubben som hade utställning, den var inomhus på konstgräs i en rätt mörk hall som var väldigt varm. I hallen träffade vi på några bekantskaper och vi hade ett litet svenskhörn där. Toffe var först ut, den lilla godingen visade sig som att han aldrig gjort ngt annat än att vänstervarva! Tre valpar i hans klass och han blev tvåa bakom en väldigt fin valp. Toffes kritik var jättebra! Kul! Då Jenny hade två hundar i bhkl fick jag äran att visa Annas supersnygga hane Virrvarvets back on track "Goliat", han är svensk och finsk champion och skulle idag försöka bli norsk och nordisk. Han var en dröm att visa, så kul! Vi blev placerade först i bhkl (inte tack vare mig dock, den hunden visar sig själv :) ) men det var väldigt roligt! Så Goliat fick med sig två titlar hem! Under klassen fick jag frågan om jag ville visa en juniortik från kennel Gläfsebo och jag tackar ju inte nej till det. Det blev ett very good för den trevliga lilla tiken. Vilda gick i ukl, det blev ett very good för henne med. Alltid samma kommentar från domaren, "hon är jättesnygg men behöver mer tid". Ja ja så nu vilar jag henne från utställningar på obestämd tid! Nova går ju i championklass men hon var inte alls på hunör idag, hon ville bara gå åt ett håll i ringen, mot buren.... Sara ledsnade på henne och jag visade henne i konkuransen, hon blev fyra i kk ändå, tyvärr utan Ck. Klassen var dock stenhård så placeringen är superbra! På söndagen var det NKK-utställning, den gick utomhus. Här fick jag visa en öppen klass-hane åt Per på Kennel Gläfsebo, han blev tvåa i öppenklassen med Ck, dock oplacerad i bhkl. Kul att visa lite olika hundar. Vilda tålde inte värmen idag utan ville mest ligga ner i ringen. Hon fick iaf ett exc idag och vlev tvåa i klassen! Good enough! Nova var piggare idag, slätt exc idag.

Tisdagens agilityträning hade tema slalomtävlingar! Kul, jag är ju en tävlingsmänniska ut i fingerspetsarna! Första omgången i tävlingen missade Samson tidigt, jag blev sur... Vilda gick mkt bättre dock. Andra omgången gick mkt bättre. Men det häftigaste av allt var sista tävlingen, vi började med åtta pinnar och för varje omgång la vi på fyra till. Sista omgången var det 32 pinnar. Samson gick igenom hela tävlingen utan att missa en enda pinne!! Vilda fick testa på 32-pinnar med och hon klarade det! Lilla duktiga Tuffset! Det är galet roligt och häftigt att köra så många slalompinnar.

Q-kullen växer och frodas, har tyvärr inga bilder på ipaden men kika gärna in på www.myrvangs.se för att se bilder! Ska bli kul att kika lite på dom nu när de blivit lite större. Kanske nån måste stanna i kenneln? :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hanna » Mål 2015:  ”Låter som riktigt bra mål! Lycka till och kör hårt! :)”

  • Malin med Alvin » 2014:  ”Jag sa det till Frida på hundmässan jäklar vilka fina hundar det var på juniorkl..”

  • Elizabeth m Fleur » Jag ska berätta en hemlighet....:  ”Vilken söt JRT! Låter som ni kämpat på bra och fått fin utdelning. Känner igen d..”

  • Malin med Alvin » Ingen rast ingen ro!:  ”Stort grattis till duktiga Samson:)”

  • Malin med Alvin » Dagen då jag bara ville sluta med agility....:  ”Tycker inte du ska vara så hård mot dig själv agility är mycket svårare än vad m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln