Stockholm International Dogshow

Utställningsdags! Vi packade bilen i morse med 4 hundar, Samson, Svea, Mini och Glenn och körde till Vallentuna för internationell utställning. Vi invigde vårat nya tält (vilket var grymt skönt i blåsten). Svea var först ut och visade upp sej perfekt, Nung handlar henne bra!! Sen var det Minisen som var ganska så taggad och galopperade i ringen....:) Svea vann med Hp och tog BIR:et. Fina kritiker på båda dock! Sen var det Samson som börjar bli en klippa i ringen och både går och ställer upp sej snyggt. Han fick "very good" (som alla unghundshanar fick idag) och kritiken vara bra. Vi längtar dock efter att ta ett excellent.... Undra om det blir något nån gång.... Grymma (men dyra!) rosetter hade de så jag var tvungen att köpa 2a priset för att få den fina rosetten=) Får lägga upp en bild på den sen! Glenn tog också ett "very good". Vi har haft en väldigt trevlig dag idag!!

Etiketter: utställning

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hanna » Mål 2015:  ”Låter som riktigt bra mål! Lycka till och kör hårt! :)”

  • Malin med Alvin » 2014:  ”Jag sa det till Frida på hundmässan jäklar vilka fina hundar det var på juniorkl..”

  • Elizabeth m Fleur » Jag ska berätta en hemlighet....:  ”Vilken söt JRT! Låter som ni kämpat på bra och fått fin utdelning. Känner igen d..”

  • Malin med Alvin » Ingen rast ingen ro!:  ”Stort grattis till duktiga Samson:)”

  • Malin med Alvin » Dagen då jag bara ville sluta med agility....:  ”Tycker inte du ska vara så hård mot dig själv agility är mycket svårare än vad m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln