Växjö internationell!

I torsdags styrde jag, mamma och Sara bilen mot Växjö för utställning. Vi skulle sova hos Elisabeth som har kennel Whistlewoods. Jag jobbade så vi fick starta på eftermiddagen, resan gick fint, hos Elisabeth blev vi bjudna på underbart god mat och fick ett väldigt bra rum att sova i! På fredagen var det dags för utställning, Myran var först ut, i tikklassen var det fyra valapar med, Myran blev placerad som nr två med Hp! Hon var duktig i ringen mitt lilla yrväder! Sedan följde en lång väntan innan det var dags för dom vuxna hundarna, Toffe gjorde debut som junior och han gjorde det med bravur! Bästa juniorhane, exc och Ck! I bhkl blev han första oplacerade hane och fick reserv-cert! Vilken debut han gjorde! Maya debuterade också i officiella sammanhang, hon fick ett slätt excellent så det gick också bra! Offa visades också i juniorklass, hon fick ett very good, där är det bara lite ringträning som fattas så kommer det gå finfint i ringen! Nova ställdes i championklass och fick Ck, hon blev tredje bästa championtik. Vi är väldigt nöjda med helgen, nu är det utställning två helger till, på lördag i Sollentuna och helgen efter det är det Norsk och Nordisk vinnare i Lillestrøm! Det ska bli så kul! Utställning fredag och söndag. På lördagen ska jag och Samson göra debut i agility utomlands :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hanna » Mål 2015:  ”Låter som riktigt bra mål! Lycka till och kör hårt! :)”

  • Malin med Alvin » 2014:  ”Jag sa det till Frida på hundmässan jäklar vilka fina hundar det var på juniorkl..”

  • Elizabeth m Fleur » Jag ska berätta en hemlighet....:  ”Vilken söt JRT! Låter som ni kämpat på bra och fått fin utdelning. Känner igen d..”

  • Malin med Alvin » Ingen rast ingen ro!:  ”Stort grattis till duktiga Samson:)”

  • Malin med Alvin » Dagen då jag bara ville sluta med agility....:  ”Tycker inte du ska vara så hård mot dig själv agility är mycket svårare än vad m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln