Dagen då jag bara ville sluta med agility....

I söndags åkte jag, Samson och Myran till Sala för att tävla dubbla klasser. Ja inte Myris då, hon är med som hejarklack! Det började med hopp, en bana jag tyckte såg helt ok ut, dock diskade vi oss (nu minns jag inte riktigt på vad). Sen fortsatte bara eländet, fina lopp men disk i varenda ett. Efter varje lopp blev jag mer och mer ledsen och frustrerad.... På hemvägen kom tårarna och tankarna, vi är skitdåliga, det är lika bra att vi slutar med det här. Jag var sååååå besviken, inte på Samson, han var bra, men på mig själv! Ringde Carro och grät lite men va glad jag är att ha henne som vän, stöd och ibland coach! Hon fick mig på bättre tankar där på hemvägen! Tack älskade vän! Efter att ha lugnat mig lite och ananlyserat det hela kom jag fram till att: vi hade fyra klockrena slalomingångar både från höger och vänster, han tog alla kontaktfält, det var mkt krångliga svängar och vi klarade de flesta samt att några av banorna var svåra ( i ena agilityklassen var det två som gick runt man kom tvåa på 31 fel). Jag kom också på att jag börjar handla annorlunda på tävling för att helgardera... Det gör att Samson faktiskt inte vet vad han ska göra då vi på träning kör ett system strikt som han och jag funkar med! Jag måste ju självklart köra det på tävling också!

Dagen innehåll självklart godbitar också, Jenny (kennel beatbox) och Anna (kennel virrvarvets) kom och umgicks under dan och på hemvägen åkte jag förbi och fikade hos en gammal vän jag känt hela livet. Fick träffa hennes föräldrar också, de har alltid varit mina extraföräldrar så det var jättemysigt!

Vi har varit och röstat också! Tog tillfället i akt och åkte till stan och förtidsröstade, då fick Myran lite social träning bland allt folk på centralen, hon var duktig och blev såklart jättetrött.

Nu väntar rallytävling för Samson, Svea och Nova till helgen, sen kör vi agility helgen efter! Gårdagens agilityträning var en sån träning där man bara myste och Samson gick sååååå galet bra! Så nöjd! Han är duktig min lilla prins :)

Lägger en bild på mig själv för ovanlighetens skull, från banvandringen i söndags, bilden är helt ärligt snodd från Jenny :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hanna » Mål 2015:  ”Låter som riktigt bra mål! Lycka till och kör hårt! :)”

  • Malin med Alvin » 2014:  ”Jag sa det till Frida på hundmässan jäklar vilka fina hundar det var på juniorkl..”

  • Elizabeth m Fleur » Jag ska berätta en hemlighet....:  ”Vilken söt JRT! Låter som ni kämpat på bra och fått fin utdelning. Känner igen d..”

  • Malin med Alvin » Ingen rast ingen ro!:  ”Stort grattis till duktiga Samson:)”

  • Malin med Alvin » Dagen då jag bara ville sluta med agility....:  ”Tycker inte du ska vara så hård mot dig själv agility är mycket svårare än vad m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln