Jag är inte bitter...

Men idag är det utställning i Eskilstuna där jag har två hundar anmälda och jag är hemma! Lyckades inte byta min lördagkväll på jobbet så jag får snällt vänta nervöst hemma på resultat. Sara och Nung har åkt iväg med Vilda, Myran, Nova, Toffe oxh Bella (våran ryska import som tyvärr visade sig ha patella och nu lever härligt sällskapsliv i stan). Bella står för championatet så vi håller rummarna. Sara ringde tycärr inatt och sa att Vilda och Bella rykt ihop, Vilda hade fått ett litet sår så henne fick vi tyvärr dra. Trist då det nog var hennes sista utställning... Men så är det ibland och det är ju inte hela världen. På tal om Vilda så ska hon provbo hos en familj nästa vecka, jag känner dom, de har redan en hund från oss så jag håller tummarna för de funkar!

Annars tränar vi för debuten i rally nästa helg, Samson och jag blev tyvärr bortlottade från ena starten men Sara och Svea startar båda, jag och Samson nöjer oss med en, vi är dock andra reserv så förhoppningsvis kanske de blir två. Nästa helg blir hektisk, agility på lördagen, rally och valputställning på söndagen! Det blir nog en kul helg! I tisdags var jag och tävlade inoff på ssbk med Samson. Vi har ju knappt tränat någon agility då det varit så tokvarmt... I agilityklass kommunicerade jag o Samson inte alls, disk på tredje hindret, Samson var dock själaglad över att vara på banan. I hopp gick de mkt bättre, nollat lopp med en riktigt lyhörd Samson, kul lopp. Dock för sålig tid för att komma topp tre, vi blev fyra men skönt att känna att de stämde!

Nu ska jag Samson och Svea ut o springa!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hanna » Mål 2015:  ”Låter som riktigt bra mål! Lycka till och kör hårt! :)”

  • Malin med Alvin » 2014:  ”Jag sa det till Frida på hundmässan jäklar vilka fina hundar det var på juniorkl..”

  • Elizabeth m Fleur » Jag ska berätta en hemlighet....:  ”Vilken söt JRT! Låter som ni kämpat på bra och fått fin utdelning. Känner igen d..”

  • Malin med Alvin » Ingen rast ingen ro!:  ”Stort grattis till duktiga Samson:)”

  • Malin med Alvin » Dagen då jag bara ville sluta med agility....:  ”Tycker inte du ska vara så hård mot dig själv agility är mycket svårare än vad m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln