Nu när jag tagit beslutet är jag lugn....

Jag har ju en längre tid känt att det inte riktigt funkar i träning och tävling med mig och Vilda. Hon pallar inte att få lite press på sig och då stänger hon av, det gör mig frustrerad och tyvärr arg.... Ingen bra kombo mao. Detta i kombination med att hon är utesluten från aveln pga PLL på linjerna gör att funderingarna om att Vilda kanske ska få flytta till ett annat hem. Jag har velat fram och tillbaka en längre tid, hon är ju en go, trevlig och söt hund som jag älskar. Nu har jag dock bestämt mig att leta ett nytt hem åt henne. Jag tror det blir bäst, vi hamnar för ofta i konflikt med varandra.... Så om någon kan ge Vilda ett superhem, tveka inte att höra av er. Hon är utställd med Ck och startad i klass 1 agility!

Annars har det varit lugnt senaste tiden, värmen har gjort att vi knappt tränat utan mest glidit runt. Jag har jobbat mkt också. Samson var och tävlade med Carro i söndags på Häverö BK, i åska och regn, tyvärr två disk men de lät som de hade haft roligt iaf! Så snällt att Carro tävlade honom då jag behövde jobba, hoppas han skötte sig så bra att Carro tar med honom igen om jag inte skulle kunna!

Fick protokollet från våran anlagsklass igår, så här kommer det!

"Startar bra, har lite problem med vinkel 1 som han klarar ut med ringning, i övrigt klarar hunden ut allt utan problem skall bara kolla alla hål och rotvältor så därav tiden, spårar bra däremellan" ja men den kritiken är väl ok?

Nu kör vi dock igång med lite aktivetetr igen, planeringen ser ut så här:

16/8 utställning Eskilstuna, Myran debuterar! Även Toffe och Vilda ska ställas

17/8 utställning Norrköping Myran och Toffe ställs

23/8 agility Solvalla, Samson (ev Vilda) startar hopp och agility

24/8 rallydnad Solvalla, Samson och jag debuterar i nybörjarklass, Myran ställs ut

30-31/8 utställning Visby Samson och Myran ställs ut

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hanna » Mål 2015:  ”Låter som riktigt bra mål! Lycka till och kör hårt! :)”

  • Malin med Alvin » 2014:  ”Jag sa det till Frida på hundmässan jäklar vilka fina hundar det var på juniorkl..”

  • Elizabeth m Fleur » Jag ska berätta en hemlighet....:  ”Vilken söt JRT! Låter som ni kämpat på bra och fått fin utdelning. Känner igen d..”

  • Malin med Alvin » Ingen rast ingen ro!:  ”Stort grattis till duktiga Samson:)”

  • Malin med Alvin » Dagen då jag bara ville sluta med agility....:  ”Tycker inte du ska vara så hård mot dig själv agility är mycket svårare än vad m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln