Borttappad hund, benmanschetter och klövjeväska......

Igår var vi nere på gräsplanen nedanför mig, jag och hundarna. Vi satt i skuggan och vilade då hundarna var rätt sega av värmen. Jag håller väl inte i kopplena sådär fantastiskt bra då hundarna bara ligger still, helt plötsligt får Vilda syn på en hare och drar mot den, jag tappar kopplet och haren med efterföljande skällande Vilda drar in i ett tätt buskage. Helt plötsligt är det tyst... Jag tränger mig in i busken men ser ingen, går runt och ropar, fortfarande helt tyst.... Hör en bil på gatan som bromsar hårt och tänker att hon dragit över gatan, springer hem och lämnar Samson och Myran, pratar med några grannar om de sett en liten terrier med koppel på, ingen har gjort de. Ner till gräsplanen igen, sfortfarande tyst, in i busken. Ser ingen hund där. Paniken börjar komma, hem igen och kolla om hon dragit hem, ingen hund. Tillbaka till busken, in i snåren igen, inget! Går ett varv och ropar, sen tar jag ett sista kik i buskaget, och när jag är på väg ut ser jag henne, längst in i buskaget, med kopplet fastsurrat runt massa gräs sitter min älskade lilla hund helt tyst och lungt! Lycka! Hon var borta i ca 40 min men jag hann bli riktigt rädd! Hon kunde väl ha skällt iaf första gången jag va in i busken, hon har ju lätt till skall annars! Ja skönt att det gick bra iaf!

Idag är de lite svalare så vi körde lite träning, viktmanschetter på, Vilda på framben och Samson på bakben sen tog vi en promenad till sjön. Samson fick ha klövjeväskan på, vikt idag, två korkskruvar. Han va väl inte jättenöjd. Väl vid sjön var det fri lek i vattnet, alla hoppade i och simmade. Myran är en liten säl som simmar och simmar och simmar.... Efter badet satte vi på manschetterna igen (jag tog klövjeväskan) och gick hem! Nu sover tre trötta terriers i soffan.

Myrvang Quiche "farbron" han med underbettet ni vet, letar fortfarande efter sitt alldeles egna hem!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hanna » Mål 2015:  ”Låter som riktigt bra mål! Lycka till och kör hårt! :)”

  • Malin med Alvin » 2014:  ”Jag sa det till Frida på hundmässan jäklar vilka fina hundar det var på juniorkl..”

  • Elizabeth m Fleur » Jag ska berätta en hemlighet....:  ”Vilken söt JRT! Låter som ni kämpat på bra och fått fin utdelning. Känner igen d..”

  • Malin med Alvin » Ingen rast ingen ro!:  ”Stort grattis till duktiga Samson:)”

  • Malin med Alvin » Dagen då jag bara ville sluta med agility....:  ”Tycker inte du ska vara så hård mot dig själv agility är mycket svårare än vad m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln