Alla åker till Kalmar....

Själv drar vi till min hemstad Härnösand och tävlar dubbla klasser, klart det hade varit superroligt att få vara på guldagilityn i Kalmar med massor av agilityfolk men det blir onekligen billigare att åka till Härnösand, bo hos pappa och få mat :) kul att få tävla på den bk jag miljoner gånger har cyklat och ridit förbi! Mkt springande blir det också, tre klasser/dag per hund, alltså sex klasser att springa för mig (tur jag köpt nya skor). Vårat lag ska göra debut också, tyvärr med bara tre hundar och en Vilda som är precis i slutet på löpet.... Vi får se det som en kul grej! Träning igår med Samson, vi körde en bana från landslagsuttagningen som var i helgen, kul bana och Samson kändes jättefin! Nu får han vila ons, tors och fredag. Myran fick köra lite tunnlar, det är inga som helst problem, ska bli kul att träna detta lilla yrväder!

I helgen flyttar de första valparna också, jag tar med en upp till Härnösand som ska bli ångermanlänning. Två stycken killar finns kvar! En med mkt päls och en med mindre. Är ni sugna på en jrt-valp hör av er!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hanna » Mål 2015:  ”Låter som riktigt bra mål! Lycka till och kör hårt! :)”

  • Malin med Alvin » 2014:  ”Jag sa det till Frida på hundmässan jäklar vilka fina hundar det var på juniorkl..”

  • Elizabeth m Fleur » Jag ska berätta en hemlighet....:  ”Vilken söt JRT! Låter som ni kämpat på bra och fått fin utdelning. Känner igen d..”

  • Malin med Alvin » Ingen rast ingen ro!:  ”Stort grattis till duktiga Samson:)”

  • Malin med Alvin » Dagen då jag bara ville sluta med agility....:  ”Tycker inte du ska vara så hård mot dig själv agility är mycket svårare än vad m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln