Snabbare än vinden!

Jag har länge (sen jag ramlade på nynäs bk i höstas) funderat på att köpa nya skor till agilityn. Blir väldigt halt med vanliga löpardojjor om det är de minsta blött i gräset. Har kollat på salomon speedcross, snackat med lite folk och bestämde mig för att jag måste ha ett par. Var på stadium idag för att prova, tyckte inte att speedcrossen passade mig riktigt, de kändes ostabila. Hittade ett annat par salomon som hette fellraiser och dessa passade mig mkt bättre. De var även på rea så de gjorde ju inte de hela sämre precis. Väl hemma snörade jag på mig dom (tålamod är inte min starka sida...) tog med mig hundarna ner till "våran" lilla gräsplan och provsprang. Väldigt sköna skor, nu var ju gräsmattan helt torr så kunde ju inte prova i svåra förhållanden men skorna va sköna och jag kände mig snabb, kanske jag blir snabbare än Samson nu så jag hinner före honom och kan safea kontaktfält?

Var hos mamma i förrgår och spanade in q-kullen, de är ett gäng tjockisar som är otroligt söta! Ett par av dem har fått sin pappas huvud så de kanske blir små minisamsons? Två stycken hanar finns kvar att tinga, en har ett litet underbett och säljs till reducerat pris! De är leveransklara nästan helg!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hanna » Mål 2015:  ”Låter som riktigt bra mål! Lycka till och kör hårt! :)”

  • Malin med Alvin » 2014:  ”Jag sa det till Frida på hundmässan jäklar vilka fina hundar det var på juniorkl..”

  • Elizabeth m Fleur » Jag ska berätta en hemlighet....:  ”Vilken söt JRT! Låter som ni kämpat på bra och fått fin utdelning. Känner igen d..”

  • Malin med Alvin » Ingen rast ingen ro!:  ”Stort grattis till duktiga Samson:)”

  • Malin med Alvin » Dagen då jag bara ville sluta med agility....:  ”Tycker inte du ska vara så hård mot dig själv agility är mycket svårare än vad m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln