Välkommen hem Myran!

När man minst anar det så hittar man hunden med stort H! I torsdags hjälpte jag inte bara Linda med att rädda hennes hundar utan jag blev också hopplöst förälskad i en valp som bara tassade rakt in i mitt hjärta! En söt liten tik på fyra månader med en väldigt tilltalande exteriör och fina rörelser. Halvt på skämt och halvt på allvar säger jag att jag vill ha henne, hon var till salu.... Väl hemma så pratar jag och Sara om det, jag behöver ju en avelstik då två av mina tilltänkta avelstikar på ett eller annat sätt uteslutits från min avel. Jag har några ångestfyllda nätter men bestämmer mig för att följa hjärtat den här gången. Sagt och gjort, idag har vi hämtat henne, Raaw Be All You Can "Myran"! Hon har redan visat fina agilitytendenser genom att hoppa upp och ner, fram och tillbaka, det gillar jag! Nu sover hon i soffan bredvid mig!

 

Så välkommen hem Myran!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hanna » Mål 2015:  ”Låter som riktigt bra mål! Lycka till och kör hårt! :)”

  • Malin med Alvin » 2014:  ”Jag sa det till Frida på hundmässan jäklar vilka fina hundar det var på juniorkl..”

  • Elizabeth m Fleur » Jag ska berätta en hemlighet....:  ”Vilken söt JRT! Låter som ni kämpat på bra och fått fin utdelning. Känner igen d..”

  • Malin med Alvin » Ingen rast ingen ro!:  ”Stort grattis till duktiga Samson:)”

  • Malin med Alvin » Dagen då jag bara ville sluta med agility....:  ”Tycker inte du ska vara så hård mot dig själv agility är mycket svårare än vad m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln