En otämjd dingo, en pinne, ett duktigt tuffs och en gråtande matte!

Idag var det agilitytävlingar på Nynäs BK, en klubb jag tävlat på förut och de har varit bra! Vi var tidiga där eftersom jag är nojig och jämt tror att jag ska komma försent. Detta gjorde att jag sett väldigt mkt agility idag... Både ag klass 2 alla storlekar, tunnelcup och ag o hopp 1 alla storlekar! Agilitybanan var lite klurig med en hel del fällor... Vildisen gick ut först, ett kanonbra lopp men jag valde att diska oss i slalom då hon började bli ofokuserad. Resten av loppet var felfritt! Hon var så duktig! Samsons lopp blev en uppvisning i övertaggad terrier. Det var som att ha en vild dingo med sig... Han gick ur slalomet på sista pinnen och drog innan jag ens hann tänka till nästa hinder. Sen hoppade han två kontaktfält, tog några extrahinder osv... Så den sista agilitypinnen får vi vänta lite till på.... Hoppklassbanan var lättare, här var Samson först ut. En säker nolla där allt bara kändes bra liksom! Vilda var trött när jag tog ut henne och jag misstänkte att hon skulle flamsa runt som hon har gjort en del gånger, men icke! Hinder nummer två var vårt hjärnspökehinder platta tunneln, vilda tog inte bara den utan hon satsade då hon såg den! Resten av banan gick som en dans, bara en miss i slalom! Hon var fokuserad, hon satsade och hon gjorde rätt! Vilken härlig känsla, jag som har tvivlat på om hon och jag verkligen ska tävla ihop. Nu känns det som att det ska vi verkligen! På vägen hem kom tårarna, glädjetårar över att lilla Vilda, mitt alldeles eget tuffs hade gjort en sån fin tävling! Imorrn kör vi igen!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hanna » Mål 2015:  ”Låter som riktigt bra mål! Lycka till och kör hårt! :)”

  • Malin med Alvin » 2014:  ”Jag sa det till Frida på hundmässan jäklar vilka fina hundar det var på juniorkl..”

  • Elizabeth m Fleur » Jag ska berätta en hemlighet....:  ”Vilken söt JRT! Låter som ni kämpat på bra och fått fin utdelning. Känner igen d..”

  • Malin med Alvin » Ingen rast ingen ro!:  ”Stort grattis till duktiga Samson:)”

  • Malin med Alvin » Dagen då jag bara ville sluta med agility....:  ”Tycker inte du ska vara så hård mot dig själv agility är mycket svårare än vad m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln