Värme, agility och en champinjon!

Den här helgen skulle (som mina flesta helger) ha tema hund. Agility på lördagen och utställning på söndagen. Lördagsmorgonen bjöd på strålande sol, massa vatten, is och kylhalsband packades. Blev upphämtad av Carro i Älvsjö och vi började resan mot Eskilstuna. Förvånansvärt lätt hittade vi fram till bk, vi invigde nya tältet jag och Sara köpte i december. Väldigt bra tält, lätt att sätta upp, man kan nog sätta upp det helt själv faktiskt. Eskilstuna bk var en trevlig upplevelse, man möttes av trevliga p-vakter som visade var vi skulle parkera, fin plan och massa hinder där man kunde hoppa fram! Tävlingen flöt på otroligt bra! Jag värmde Vilda på platta tunneln (som gick bra!) och slalom. Hon var så slö! Värmen påverkade henne en del.... I hoppklass skämde vi ut oss igen... Hon tog två hinder och började sedan lalla runt..... Skräphund! I agilityklass sen var hon mkt finare, fortfarande påverkad av värmen men med mer fokus. Vi diskade oss då hon tog en tunnel från fel håll. Resten av banan gick dock bra!

På söndagen styrde vi mot Österbybruk och internationell utställning. Jag skulle få visa Kaj, Carros phalene. Kul att visa andra raser än vad man är van vid. Det var mindre varmt idag, men ändå varmt. Kaj visade sig bra, fick exc med Ck och var enda hannen. Så då tog han Cert, Cacib och blev SEUCH! Han slog även till och blev BIR! I gruppfinalen blev han oplacerad, men där var det väldigt många snygga hundar....

På vägen hem hämtade vi (efter många om och men) en fin burvagn jag och Sara ska ha på utställningar, vi har den även som bur i bilen, vi skruvade bara av hjulen. Den passade superbra i bilen och vi får nog plats med åtta russlar där!

På torsdag kör vi lite utställning inoff innan vi ställer off i Drammen i helgen. Helgn efter tävlar jag agility med Vilda och Samson. Samsons första tävling efter skadan och hans sista klass 1 hopp!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hanna » Mål 2015:  ”Låter som riktigt bra mål! Lycka till och kör hårt! :)”

  • Malin med Alvin » 2014:  ”Jag sa det till Frida på hundmässan jäklar vilka fina hundar det var på juniorkl..”

  • Elizabeth m Fleur » Jag ska berätta en hemlighet....:  ”Vilken söt JRT! Låter som ni kämpat på bra och fått fin utdelning. Känner igen d..”

  • Malin med Alvin » Ingen rast ingen ro!:  ”Stort grattis till duktiga Samson:)”

  • Malin med Alvin » Dagen då jag bara ville sluta med agility....:  ”Tycker inte du ska vara så hård mot dig själv agility är mycket svårare än vad m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln