Ett besked jag inte ens kunnat drömma om....

Idag var jag ledig och vi skulle till Redog i Västerås för återbesök både hos veterinären och fysioterapeuten. Men först inväntade vi Mini som ska vara här i helgen då hennes matte och husse ska gifta sig imorgon. Mini hade jag hemma förut men hon vill helst bo som ensamhund och bor nu hos en kollega till mig där hon lever som den prinsessa hon är! Så mysigt att få ha Mini här. Så jag packade in alla tre vovvar i bilen och åkte mot västerås. Först tog jag en lunch med Jenny som har Kennel Beatbox, trevligt som alltid! I väntrummet på redog hade jag nerverna utanpå, jag hoppades att nästan sex veckors vila, smärtis och laserbehandling iallafall skulle göra att vi fick gå lite längre promenader. Både fysioterapeuten och veterinären kände, klämde och kollade både i skritt och trav. Beskedet vi fick var att han går helt normalt, det går inte att hitta smärta nånstans, han har fin svikt i ryggen och han får träna igen! Vi behöver inge mer rehab! Han får nu träna men inte hela pass och han ska vila varannan dag. Jag flög på moln därifrån och när vi tog en promenad innan vi åkte hem kom tårarna, glädjetårar då jag återigen kan låta min hund göra det bästa han vet, träna! Vilan blev mkt kortare än vad vi trodde och jag hade i min vildaste fantasi inte trott att vi skulle få det beskedet idag!

Läggger upp några bilder, först en skylt från SoSu som jag tycker är hysterisk rolig, sen Minisen på soffkanten och sist Samson bland maskrosorna efter dagens veterinärbesök :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hanna » Mål 2015:  ”Låter som riktigt bra mål! Lycka till och kör hårt! :)”

  • Malin med Alvin » 2014:  ”Jag sa det till Frida på hundmässan jäklar vilka fina hundar det var på juniorkl..”

  • Elizabeth m Fleur » Jag ska berätta en hemlighet....:  ”Vilken söt JRT! Låter som ni kämpat på bra och fått fin utdelning. Känner igen d..”

  • Malin med Alvin » Ingen rast ingen ro!:  ”Stort grattis till duktiga Samson:)”

  • Malin med Alvin » Dagen då jag bara ville sluta med agility....:  ”Tycker inte du ska vara så hård mot dig själv agility är mycket svårare än vad m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln