Vilda drog (eller konsten att skämma ut sig på en ag-tävling...)

Idag var det dags för officiell agility på ssbk. Vilda skulle starta ag-klass för första gången. Ett av mina mål i år är att starta ag-klass med henne. Jag var dock väldigt opepp att starta och hade planer på att stryka mig, men Carro o Kaj skulle dit och man vill ju inte missa en dag i sällskap av dom! Jag kom till klubben ganska tidigt, hann se både ag medium och large hopp. Ag-banan såg inte alltför krånglig ut för oss (läs ingen platt tunnel...) i hopp var ju vårat hjärnspöke platta tunneln såklart med.... Vilda har gjort så fina kontaktfält senaste tiden att de skulle bli kul att prova "skarpt". Det blev dock aldrig så, direkt efter starten inser Vilda att hon inte visste var Carro och Kaj var och var tvungen att dra en runda och leta upp dom.... SUCK! Där och då saknade jag att tävla med Samson så att det gjorde ont i kroppen... Jag tog bara med henne ut, satte henne i bilen, skyndade mig till banvandringen för hopp. Tänkte stryka mig, gick ändå nån halvhjärtad banvandring helt utan entusiasm... Carro övertalar mig att starta iaf, peppar mig på uppvärmningen. Vi hoppar några hinder, tar slalom några ggr. Hon känns rätt fokuserad då.... Nu sitter Carro med oss i starten så Vilda vet var hon är. Nu går det bra, riktigt bra! Hon går ur slalom en gång och vi diskar oss såklart på platta tunneln. Men resten är nollat! Nu är det kul igen! Det bästa av allt är att hon sitter kvar i starten!! Hon kan ju! Efter tävlingen åkte vi först till Haninge bk för att träna men där var det rapport (!), det stöter man inte på varje dag... Vi åkte då till Tyresö bk, tränade kf, inkallning och start med Vilda, platsliggning, rally och kf med Samson, nöjd med dagens träning!

Lägger ut några bilder från idag på valparna, de ser härligt runda ut :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hanna » Mål 2015:  ”Låter som riktigt bra mål! Lycka till och kör hårt! :)”

  • Malin med Alvin » 2014:  ”Jag sa det till Frida på hundmässan jäklar vilka fina hundar det var på juniorkl..”

  • Elizabeth m Fleur » Jag ska berätta en hemlighet....:  ”Vilken söt JRT! Låter som ni kämpat på bra och fått fin utdelning. Känner igen d..”

  • Malin med Alvin » Ingen rast ingen ro!:  ”Stort grattis till duktiga Samson:)”

  • Malin med Alvin » Dagen då jag bara ville sluta med agility....:  ”Tycker inte du ska vara så hård mot dig själv agility är mycket svårare än vad m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln