Påskhelg!

Tiden går fort när man har roligt och nu har påskhelgen swishat förbi också... Denna påsk inleddes med veterinärbesök på redog, det klämdes, kändes och böjdes. Veterinären kunde inte få fram smärta i lederna utan bara muskulärt i rygg och höft som tidigare. Vi la upp en plan att börja rehab, ge lite olika mediciner och återbesök om fyra veckor. Om han inte är bättre då så röntgar vi och tar blodprover. Så imorrn blir det att ringa till det stället vi ska rehaba på och boka tid! Skönt att kunna göra det i stockholm och sen följas upp på redog i västerås. På söndagen var det dags för Stockholm kennelklubbs internationella utställning på Kistamässan. Myrvang Orion som precis blivit junior inledde sin karriär med bravur! Excellent, 1a i juniorklassen med Ck! Vi är stolta uppfödare och skickar ett stort grattis till Matte Ewa som gör ett superjobb med killen! (Bilden på Orion är helt ärligt snodd från hans matte Ewa Lundin). Myrvang Ophelia gjorde också debut, hon fick ett very good dock med bra kritik, hon är lite ofärdig i kroppen och tyckte det var roligare att studsa och galoppera i ringen. Hon roade iaf både mej (som visade henne) och domaren. En bra debut och det är ju bra när hunden har kul i ringen! Vilda visade jag inunghundsklass och hon verkade tro att det var spårträning då hon nosade igenom hela mattan i ringen. Hon visade inte upp sig alls, domaren kommenterade också att hon är en jättefin tik när jag känner på henne men hon kommer inte till sin rätt idag i ringen, good enough, det blev ett very good på henne med. Jag visade tre hundar idag och alla tre dammsög mattan, den måste ha luktat väldigt gott!

Idag blev jag träningssugen och bestämde träff med Sara i min träningsgrupp att ses på SoSu bk och träna. Vädret var strålande och Vilda behöver träna i andra miljöer än i träningshallen, speciellt eftersom hon ska debutera officiellt till helgen. Vilda gick bra, hon tog platta tunneln flera gånger om, hoppas nu hon minns de till nästa träning! Värmen tog dock ut sin rätt på min lilla hund och hon blev rätt trött. Jag är dock jättenöjd med dganes träning! Den sjukskrivne Samson fick motvilligt sitta kopplad i hörnet av planen och var väl inte helt nöjd med de, lite rally fick han träna några minuter för att inte känna sig helt bortglömd :) det blev lite bilder också på dagens träning! Nu blir det en fullbokad vecka med mest hundtema, träning imorrn med träningsgruppen, träning med Carro o Kaj på torsdag, agilitytävling Nacka Bk på lördag och nationell utställning i Västerås på söndag!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hanna » Mål 2015:  ”Låter som riktigt bra mål! Lycka till och kör hårt! :)”

  • Malin med Alvin » 2014:  ”Jag sa det till Frida på hundmässan jäklar vilka fina hundar det var på juniorkl..”

  • Elizabeth m Fleur » Jag ska berätta en hemlighet....:  ”Vilken söt JRT! Låter som ni kämpat på bra och fått fin utdelning. Känner igen d..”

  • Malin med Alvin » Ingen rast ingen ro!:  ”Stort grattis till duktiga Samson:)”

  • Malin med Alvin » Dagen då jag bara ville sluta med agility....:  ”Tycker inte du ska vara så hård mot dig själv agility är mycket svårare än vad m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln