Spår, skogsröj och ändrade planer!

Helgen har varit bra! Mycket bra, inget speciellt planerat men lite spontant över ett glas vin i fredags bestämde jag, Sara och Carro att vi skulle spåra på lördagen. Sagt och gjort, vi la sammanlagt ut fem spår. Ett till varje hund, Vilda fick ett 170 m långt spår i skog, hon gick helt ok, lite nervös men hon följde spåret bra. Vi får spåra mer nu så kommer nog modet med. Samson fick ett 300 m långt spår på sand, ett bloduppehåll, en spetsvinkel och några 90-graders vinklar. Han tappade spåret några gånger men hittade tillbaka snabbt så jag är nöjd! Nova och Svea spårade bra också enligt Sara! Carro var lite missnöjd med Alwas spår, men det är ju längesen de apårade nu så det kommer!

 

 

Idag så frågade Sara från min agilitygrupp om jag ville hänga med ut i skogen och det ville vi såklart! Vi åkte till skogarna ute på Drottningholm, i tre timmar var vi ute med fyra helgalna hundar som röjde runt! Upp och ner för kullar, bra träning för både mattar och hundar. Solen kikade också fram! Det blev en riktigt skön dag med massa snack! Trötta terriers hemma nu ikväll!

 

 

Jag tog också ett litet trist beslut idag, pga olika omständigheter så valde jag att låta Ruts matte och husse att köpa ut henne. Nu blir det ingen kull på henne. Det känna både bra och dåligt men det blev nog ändå den bästa lösningen. Jag hoppas på en bra valp i Minis nästa kull som jag kan avla vidare på!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hanna » Mål 2015:  ”Låter som riktigt bra mål! Lycka till och kör hårt! :)”

  • Malin med Alvin » 2014:  ”Jag sa det till Frida på hundmässan jäklar vilka fina hundar det var på juniorkl..”

  • Elizabeth m Fleur » Jag ska berätta en hemlighet....:  ”Vilken söt JRT! Låter som ni kämpat på bra och fått fin utdelning. Känner igen d..”

  • Malin med Alvin » Ingen rast ingen ro!:  ”Stort grattis till duktiga Samson:)”

  • Malin med Alvin » Dagen då jag bara ville sluta med agility....:  ”Tycker inte du ska vara så hård mot dig själv agility är mycket svårare än vad m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln