Så bra så!

I måndags var vi på röntgen och röntgade Samsons rygg, veterinären som granskade bilderna såg inget avvikande! Vilken lycka, Samsons onda sitter troligtvis "bara" muskulärt! Nu hoppas jag att redog har bra råd hur vibska råda bot på detta. Veterinären blev imponerad av Samsons lugn och undrade om jag ville röntga honom utan sedering. Självklart ville jag det, han tycker inte att det är läskigt att nån håller i honom och kan han få slippa att bli sederad så är det ju skönt, han mår ju mkt bättre efteråt då. Sagt och gjort, vi fick bra bilder på honom utan sedering. Glada i hågen och utan de senaste dagarnas karastroftankar åkte vi hem!

Månadens tema på agilityn är kontaktfält! Väldigt välbehövligt för oss! Samson är ju bra sugen på att hoppa dessa och ta sig på snabbaste sätt till nästa hinder. Jag tror att jag fick in lite av det beteende jag vill ha i honom, nu fortsätter vi nöta så vi kan ta den sista agilitypinnen! Vildisen är ganska duktig på kontaktfält, hon verkar också helt orädd att gå på dem då hon rymde från mig upp på både gungan och balansen. Hon är lite söt det där yrvädret :)

Ikväll träffade vi min kompis Carro och hennes GD Alwa. Vi tog en fika och en långpromenad i stan. Tre timmar blev det sammanlagt med fika och prommis. Vi strosade lite på söder, tog en tur in i Skrapan och sen gick vi genom sjöstan till Gullmarsplan. Det blev en väldigt trevlig kväll och hundarna var trötta och nöjda då vi kom hem. Vilda var mindre skällig mot hundar vi mötte, träningen märks faktiskt! Nu är det bara att träna vidare så ska vi nog få ordning på henne :) Bilden tog jag i sjöstan när vovvarna spanar om det går att gå i vattnet och bada nånstan. Dålig bild men den får duga för ikväll!

Förresten, har bestämt att Vilda ska debutera officiellt på Nacka BK den 26/4, de ni! :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hanna » Mål 2015:  ”Låter som riktigt bra mål! Lycka till och kör hårt! :)”

  • Malin med Alvin » 2014:  ”Jag sa det till Frida på hundmässan jäklar vilka fina hundar det var på juniorkl..”

  • Elizabeth m Fleur » Jag ska berätta en hemlighet....:  ”Vilken söt JRT! Låter som ni kämpat på bra och fått fin utdelning. Känner igen d..”

  • Malin med Alvin » Ingen rast ingen ro!:  ”Stort grattis till duktiga Samson:)”

  • Malin med Alvin » Dagen då jag bara ville sluta med agility....:  ”Tycker inte du ska vara så hård mot dig själv agility är mycket svårare än vad m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln