Valpväntan, valpar till salu och svarta hål

Nu är det en vecka sedan Mace är parad med Samson, det tar ju ytterliggare ett tag innan man vet om det blir några valpar eller inte, det är en otålig väntan. Jag hoppas på några fina tikar, kanske nån ska stanna kvar hemma då? Jag har ju ingen avelstik hemma efter att Vildas mamma fick PLL. Jag vill ju gärna ha ett Samsonbarn att avla vidare på :)

Två valpar finns kvar i p-kullen! En tik och en hane, en valpspekulant kommer och kollar idag på hanen. Om någon är ontresserad av en fin jrt-valp efter bra linjer så hör gärna av er! Valparna är pigga, glada och framåt. Exteriört ser de mkt trevliga ut också!

Idag åker jag, Vilda och Samson ut till Carro (som äger världens bästa hundhall) och hennes man. Vi ska träna hund, snacka skit och umgås! Ska blinså trevligt, en helg jag sett fram emot! Bilen har inte återhämtat sig efter älgkrocken förra veckan så vi åker kommunalt. Vädret är soligt så vi har slla förutsättningar för en bra helg!

Bilden nedanför tog jag igår då vi var ute och gick vid Flaten. Där hittade vi små uppbyggda stenrösen med fyrkantiga hål i, det var säkert 5-6 stycken såna där. Mina grythundar älskade att man kunde gå in i mörka hål :) Det är alltså inga naturliga hål utan nåt som nån har byggt. Nån som vet var det är? Vad de använts till?

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hanna » Mål 2015:  ”Låter som riktigt bra mål! Lycka till och kör hårt! :)”

  • Malin med Alvin » 2014:  ”Jag sa det till Frida på hundmässan jäklar vilka fina hundar det var på juniorkl..”

  • Elizabeth m Fleur » Jag ska berätta en hemlighet....:  ”Vilken söt JRT! Låter som ni kämpat på bra och fått fin utdelning. Känner igen d..”

  • Malin med Alvin » Ingen rast ingen ro!:  ”Stort grattis till duktiga Samson:)”

  • Malin med Alvin » Dagen då jag bara ville sluta med agility....:  ”Tycker inte du ska vara så hård mot dig själv agility är mycket svårare än vad m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln