Ögonlysning!

Idag var det dags att ögonlysa Samson och Mace! Mace för första gången och Samson för andra. Samson var ua på den förra men det är ca 2,5 år sedan. Man är alltid lite nervös inför ögonlysning och patellakoll, men idag var jag alldeles nervig, efter att Vildas mamma fick PLL är jag i stort sett säker på att alla hundarnas ögon kommer hoppa ur sina hålor, minst! Mace var först upp på bordet, Mace skulle kolla sina knän med så att hon inte hade någon patellaluxation. De hade hon inte, skönt! Ögonen såg också bra ut! Samsons ögon var också helt ua! Nu när man vet kan man planera lite avel!

På lördag är det utställning i Sollentuna, Vildisen ställs ut. På söndagen är det tredje deltävlingen i vintercupen, ska se om jag och Samson kan ta oss till finalen. Nästa helg drar jag till fagersta och tävlar dubbla klasser! Inga lediga helger här inte :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Hanna » Mål 2015:  ”Låter som riktigt bra mål! Lycka till och kör hårt! :)”

  • Malin med Alvin » 2014:  ”Jag sa det till Frida på hundmässan jäklar vilka fina hundar det var på juniorkl..”

  • Elizabeth m Fleur » Jag ska berätta en hemlighet....:  ”Vilken söt JRT! Låter som ni kämpat på bra och fått fin utdelning. Känner igen d..”

  • Malin med Alvin » Ingen rast ingen ro!:  ”Stort grattis till duktiga Samson:)”

  • Malin med Alvin » Dagen då jag bara ville sluta med agility....:  ”Tycker inte du ska vara så hård mot dig själv agility är mycket svårare än vad m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln